ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Σ. Ρουβάς : «Ο έρωτας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν ζεις τις δύσκολες πλευρές του, γίνεται δραματικός.»


Στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» μίλησε ο Σάκης Ρουβάς  με αφορμή φυσικά τη νέα ταινία του Σάκη «Στα Άκρα» («Duress»).
Μιλώντας για τη νέα του καριέρα, αυτή στην υποκριτική, ο Σάκης είπε πως πάνω απ’ όλα «πρέπει να ξεχάσεις την εικόνα σου απολύτως. Να ξεχάσεις ποιος είσαι και να ανακαλύπτεις το χαρακτήρα της ταινίας. Έτσι, συνειδητοποίησα ότι το πώς φαίνομαι ή πώς με έχει συνηθίσει ο κόσμος δεν παίζει κανένα ρόλο στο έδαφος στο οποίο βρίσκομαι».
Εξήγησε, ακόμη, αν έχει σκοπό να σταματήσει το τραγούδι και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ηθοποιία, δηλώνοντας ότι απλά έχει την ανάγκη να ανακαλύψει τον εαυτό του. «Έχω την ανάγκη να ανακαλύψω τις δικές μου ικανότητες και τα όρια μου. Όλη αυτή η διαδικασία στην οποία βρίσκομαι είναι προσωπική αναζήτηση, στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά».
Η επόμενη ταινία του Σάκη βρίσκεται ήδη σε στάδιο προετοιμασίας και πρόκειται για μια αισθηματική κομεντί. «Ξέρεις, ο έρωτας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να φαίνεται ευχάριστο και εύκολο αλλά όταν ζεις τις δύσκολες πλευρές του ο έρωτας γίνεται πολύ δραματικός».
Όσο για το πώς θέλει να τον έχει η κόρη του, Αναστασία, στο μυαλό της, ο Σάκης είπε: «Θέλω να μ' έχει ως έναν άνθρωπο που θέλησε να ανακαλύψει τον εαυτό του, που θέλησε να ψάξει όλες τις πτυχές του εαυτού του».


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου