ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

1,5εκ. ευρώ ζητά ο Μανουσάκης με αγωγή κατά του ΑΝΤ1


Από 4εκ ευρώ ξεκίνησε ο Μανούσος Μανουσάκης την αγωγή του κατά του ΑΝΤ1, αλλά σα να έπεσαν οι απαιτήσεις του στο 1,5εκ ευρώ… μόλις!
Θυμίζουμε πως ο γνωστός σκηνοθέτης κατέφυγε στη δικαιοσύνη με αφορμή τη σειρά «Ο Φάρος», που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2007-2008, διεκόπη ξαφνικά πριν ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα επεισόδια.
Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, η συμφωνία μεταξύ της εταιρίας παραγωγής (της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος) και του καναλιού όριζε ότι θα προβληθούν 30 επεισόδια. Στη συνέχεια, όμως το κανάλι του Αμαρουσίου ζήτησε τα επεισόδια να μειωθούν στα 28.
Περνώντας ο καιρός, και ενώ το επιτελείο της σειράς είχε ήδη ολοκληρώσει και το 25ο επεισόδιο, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσε προφορικά στο Μανούσο Μανουσάκη (στις 13-02-08) πως τελικά η σειρά θα διακοπεί στο 16ο επεισόδιο.
Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης αναφέρει πως πραγματοποιήθηκαν πολλές συναντήσεις με τους ανθρώπους του σταθμού, οι οποίες όμως δεν έδωσαν καμία λύση στο θέμα.
Κατόπιν τούτων, όπως ο κ. Μανουσάκης κρίνει επέμεινε στην κατάθεση αγωγής ζητώντας το συνολικό ποσό των 1.500.000 ευρώ από το κανάλι του Αμαρουσίου για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που όπως υποστηρίζει υπέστη αλλά και ως αποζημίωση για τις τηλεοπτικές περιόδους για τις οποίες ίσχυε η συνεργασία του με το σταθμό και ενώ υπήρξε εκεί δεσμευμένος με συμβόλαιο δεν μπορούσε παράλληλα να εργαστεί αλλού.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου