ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....!!!! " Απ' τα αλώνια, στα σαλόνια ο 19χρονος που έπιασε το ΤΖΟΚΕΡ. "

Ο Νεαρός ονομάζεται Klaudjo 'Toquel' Dhespo, και είναι ηπήκοος αλβανικής καταγωγής οι γονείς του μετανάστευσαν στην Ελλάδα το 1995, και ο ίδιος μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έζησε τα πρώτα 10 χρόνια του σε ένα ερήπειο κτήριο μαζί με την οικογένεια του και αφού οι γονείς του χώρισαν το 2001 και ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ο ίδιος από τα 11 κι όλας του χρόνια ήταν hustler στους δρόμους του Ηρακλείου για να βγάζει τα δικά του χρήμματα παράνομα, όπως πολύ ξεκάθαρα λέει και ο φάκελος του στην Αστυνομία έπειτα από τις δεκάδες συλλήψεις που έγιναν εις βάρος του. Ο 19χρονος, είχε πάθος για την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και στο σχολείο προτιμούσε να
σπαταλάει τον χρόνο του γράφωντας ρίμες, και ακούγοντας ραπ, έτσι και δεν αποφοίτησε ποτέ. Η μητέρα του, ύστερα από τον χωρισμό με τον πατέρα του αρρώστησε και αναγκάστηκε να σταματήσει να δουλεύει μέχρι και σήμερα. Ο 'Toquel' όπως είναι και το καλλιτεχνικό του, αναφέρει σε πολλά τραγούδια του την αγάπη που έχει για την μητέρα του. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 χρόνων αποκτούσε σιγά σιγά fans, ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του, και ο νεαρός έγινε διάσημος στο πιο ευρύ κοινό. Το 2013 συνεργάστηκε με την Cosmote για ένα διαφημιστικό το οποίο συνεχίστηκε και δεύτερη, αλλά και τρίτη φορά. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς ο νεαρός "στάθηκε τυχερός" αφού όπως λέει και ο τίτλος του παρακάτω κομματιού και video clip "Έπιασε το τζόκερ" ο Toquel περιγράφει την ζωή του πως θα ήταν, και ποιές θα ήταν οι κινήσεις του αν "έπιανε το τζόκερ" προφανώς η αλήθεια είναι δεν κέρδισε στα αλήθεια κάποιο χρηματικό ποσό, απλώς όπως και ο ίδιος ισχυρίζετε: "Δεν ζήτησα ποτέ από τον θεό να μου ανοίξει τον εύκολο δρόμο προς την επιτυχία, του ζήτησα να μου δώσει την δύναμη να φέρω την επιτυχία στον δρόμο μου, τα πράγματα που ζητάω είναι το τζόκερ της ζωής και όχι του opap, νομίζω έχω την δύναμη να τα πιάσω"

8 σχόλια:

  1. πραγματικά μπράβο σου έχεις πετύχει πάρα πολλά από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο τα τραγούδια σου ακούω σε λατρεύω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά εχω κολλήσει άσχημα μαζί σου σε υπέρ λατρεύω <3 https://www.facebook.com/mou.l.m.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για όσα έχεις καταφέρει. Πραγματικά διαβάζω την ιστορία σου, ακούω τα τραγούδια σου και ανατριχιάζω. Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε όπως τα θες στο τέλος. Μακάρι να νιώθεις ευτυχισμένος με αυτά που έχεις καταφέρει και να ξέρεις πολλά από τα τραγούδια σου με εκφράζουν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή