ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Λιάγκας: Η Σάσα Σταμάτη έχει γίνει η μόνιμη συνοδός του



Μαζί σε θεατρική παράσταση εθεάθησαν ο Γιώργος Λιάγκας με την καλή του συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη που τον τελευταίο καιρό τον συνοδεύει στις βραδινές του εξόδους καθώς η Φαίη Σκορδά διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είναι φυσιολογικό να αποφεύγει τις εξόδους.
Ωστόσο, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια έχει και το γιο της Γιαννάκη που δε θέλει να τον αφήνει μόνο του.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η συνοδός του Σάσα Σταμάτη πήγαν στο θέατρο “Κάππα” και παρακολούθησαν την παράσταση “Μου λες αλήθεια”; , με πρωταγωνιστές το Σπύρο Παπαδόπουλο και την Ελισάβετ Μουτάφη.
Το πρόγραμμα του Γιώργου Λιάγκα είναι αρκετά απαιτητικό πλέον. Το πρωινό και το show του Αντ1 “The Voice” δεν του αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του. Γι’ αυτό και επέλεξε το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου να παρακολουθήσει μια παράσταση και διάλεξε για συνοδό του την αγαπημένη του συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη η οποία έχει γίνει η επίσημη συνοδός του παρουσιαστή.
Η Σάσα Σταμάτη με casual look ήταν ιδιαίτερα κομψή επιλέγοντας μια στενή τζιν φούστα με σκισίματα και ‘ένα ζευγάρι κόκκινες μπαλαρίνες.
Ο Γιώργος Λιάγκας επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου έβαλε τέλος και στη φημολογούμενη κόντρα με τον ηθοποιό. Καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή του Πρωινού ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει παράπονο διότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν πηγαίνει στις θεατρικές παραστάσεις που παίζει.
Ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής του Αντ1 πριν από λίγες μέρες και με αφορμή μια συνέντευξη του Σπύρου Παπαδόπουλου που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπη δήλωσε: “Όταν ήμουν φοιτητής, ο Παπαδόπουλος είχε ένα ρεμπετάδικο στη μέση του πουθενά στη Τζια και τραγουδούσε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και πήγαινα κάθε βράδυ”, ανέφερε και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον γνωστό ηθοποιό “Σπύρο μου, μπορεί να μην σε έχω δει στο θέατρο, αλλά σε έχω δει εκεί όσο κανείς άλλος”.
 http://www.freegossip.gr/index.php/site/article/84986/giwrgos-liagkas-h-sasa-stamath-exei-ginei-h-monimh-synodos-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου