ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Στα περίπτερα ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου!



Σάλος έχει προκληθεί στη showbiz μετά την αποκάλυψη- βόμβα πως υπάρχει και διατίθεται στο εμπόριο, ροζ βίντεο με ερωτικές σκηνές της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Η πικάντικες σκηνές της Τζούλιας «πωλούνται» ευρέως στην αγορά από γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, εν αγνοία της… «πρωταγωνίστριας» όπως η ίδια ισχυρίζεται.
Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει λόγος για κάποιο ροζ βίντεο της εκρηκτικής ξανθιάς το οποίο ήταν… «Παριζιάνικη» δημιουργία διάρκειας τριών ωρών, από τότε που η Τζούλια είχε βρεθεί στη Γαλλική πρωτεύουσα με το σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Τώρα όμως - ακόμη και στα… περίπτερα, όπως διαβάζουμε - διατίθεται ένα άλλο βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, όπου η πλατινέ καλλονή εμφανίζεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται.
Το υλικό αυτό θεωρείται «συλλεκτικό» μάλιστα, όπως αναφέρεται στην προώθησή του - είναι καθ ‘όλα νόμιμο, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.
«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, ωστόσο σας διαβεβαιώ πως όλα έγιναν διά της νομίμου οδού» δηλώνει κατηγορηματικά ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έβγαλε στην κυκλοφορία το «καυτό» βίντεο, κ. Δημήτρης Σειρηνάκης.
Από την άλλη πλευρά η Τζουλια Αλεξανδράτου και ο συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης, φαίνεται να έχουν πλήρη άγνοια για το περιστατικό, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του εκβιασμού.
«Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτή τη στιγμή είμαστε με την Τζούλια στην Αθήνα και δεν γνωρίζουμε τίποτα […] Παλιότερα κάποιοι πρώην σύντροφοι της Τζούλιας την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με ερωτικές τους στιγμές. Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι πραγματοποίησαν τις απειλές τους», λέει ο Μένιος Φουρθιώτης.
Η ίδια η Τζούλια πάντως κρατά στάση αναμονής μέχρι το βίντεο να περιέλθει στην κατοχή της, και από ‘κει και πέρα να κινηθεί ανάλογα.
Σας παραθέτουμε στιγμιότυπα από τις καυτές ερωτικές σκηνές με τα... παιχνίδια της Τζούλιας. Αν και το βίντεο βρίσκεται στην κατοχή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν θα μπορούσαμε να το δημοσιεύσουμε. Αντ' αυτού σας "παρουσιάζουμε" κάποια στιγμιότυπα με τα απαραίτητα "διακριτικά" καθότι στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχουν πρόσβαση άνθρωποι όλων των ηλικιών και κατ'επέκταση ανήλικα παιδιά.





stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου