ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Έξαλλος ο Μάριος Αθανασίου με δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή




Έξαλλος με το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που αναφέρεται στη σχέση του με το μοντέλο Ελευθερία Πατρικαρέα εμφανίζεται ο Μάριος Αθανασίου, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr.
Αυτό που εξόργισε το δημοφιλή ηθοποιό ωστόσο, δεν ήταν τόσο η αποκάλυψη του υποτιθέμενου δεσμού του με την κοπέλα, αλλά το γεγονός ότι το θέμα φιλοξενεί προκλητικές της φωτογραφίες και δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη σε ανδρικό περιοδικό, όπου σύμφωνα με το περιβάλλον του έρχονται σε αντίθεση με το σοβαρό και χαμηλών τόνων προφίλ του.
Η λεζάντα μάλιστα που συνοδεύει τη γυμνόστηθη φωτογραφία της Πατρικαρέα και αναφέρει «το κορίτσι που αντικατέστησε τη Μαρία Σολωμού στην καρδιά του Μάριου Αθανασίου είναι sexy και το λέει» τον ενόχλησε αφάνταστα, τόσο για το…ύφος της, αλλά κυρίως γιατί για τον ίδιο η Σολωμού είναι αναντικατάστατη, όντας μητέρα του μοναχογιού του.
«Ο Μάριος δεν αρέσκεται στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή…», υποστηρίζει φίλος και συνάδερφος του.
«Μάλιστα έχει παρακαλέσει πολλούς συναδέρφους σας οι αναφορές τους να περιορίζονται στα επαγγελματικά του. Ξέρει όμως πως όλοι θέλουν να κάνουν τη δουλεία τους γι’ αυτό και υπομένει. Όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι λογικό να τον προσβάλλει, αφού και ο τρόπος που παρουσιάζουν την κυρία Πατρικαρέα δεν είναι και ο καλύτερος…».
Ο ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αντιδράσει σε… αδιάκριτα για τον ίδιο δημοσιεύματα, αλλά και που έχει επιτεθεί λεκτικά σε δημοσιογράφους νιώθοντας καταπιεσμένος.
Πάντα ωστόσο, έμενε στα λόγια. Βλέποντας όμως τώρα πως η κατάσταση αρχίζει να του προκαλεί δυσφορία, απειλεί ακόμα και με μηνύσεις, υποστηρίζοντας πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά του και κυρίως να "πλασάρεται" από κάποιους ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Μάριο Αθανασίου.
  



stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου