ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Χατζηχρήστος: “Η μουσική παιδεία χρειάζεται. Χωρίς ταλέντο όμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!”


“Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά στην υγεία μας και να μπορώ να γράφω ωραία τραγούδια που να

εκφράζουν τον κόσμο και να τους κάνω να περνάνε καλά με το δικό μου τρόπο!”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση είναι στην πολύ μικρή μου ηλικία των έξι ετών με Βασίλη Καρρά!

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Δεν θα έλεγα θαυμάζω πλέον, αλλά μου αρέσει ο Σταμάτης Γονίδης! Επί σκηνής θα ήθελα να βρεθώ με τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο!

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η πορεία μου ξεκινάει περίπου το 1994 με live σε τοπικά Cafe bar της πόλης Θεσσαλονίκης και μετέπειτα σε μεγάλες και μικρότερες πίστες της Θεσσαλονίκης και επαρχίας. Οι Επιρροές ήταν θετικές μπορώ να πω!

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Η άποψη μου είναι θετική ως ένα σημείο για τα talent show γιατί και παλιότερα υπήρχαν τέτοιες εκπομπές που βγήκαν αρκετοί καλλιτέχνες όπως και σήμερα. Απλά θα ήθελα περισσότερο ελληνικό ρεπερτόριο και όχι τόσο ξένο… Άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε ότι δεν μπορούν να κάνουν καριέρα με ξένο ρεπερτόριο εδώ.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Η συνεργασία που ονειρεύομαι είναι με το Σταμάτη Γονίδη!

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Η μουσική παιδεία χρειάζεται για να ξέρεις “που πατάς και που βρίσκεσαι”. Βέβαια χωρίς ταλέντο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Εννοείται πως υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι μουσικοί με μουσική κατάρτιση και γνώσεις.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά στην υγεία μας και να μπορώ να γράφω ωραία τραγούδια που να εκφράζουν τον κόσμο και να τους κάνω να περνάνε καλά με τον δικό μου τρόπο!
Εύχομαι να βγούμε γρήγορα απ’ όλο αυτό που ζούμε να έχουμε πάρει ο καθένας το μάθημα του, να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι και να αγαπάμε περισσότερο!
Σας ευχαριστώ πολύ!

https://www.youtube.com/watch?v=V8XYk8Ha7ng&feature=emb_title

 

 

 

https://www.polismagazino.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4/?fbclid=IwAR04mDCOWTcbwem8jYhzDTv8LJDBWx9-BN3W6t3A4tNos13M_Pzx3F1QndA 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου