ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Η κόρη της Νίκης Βίσση ξεσπάει κατά του Ηλία Ψινάκη: «Ντροπή του, δεν εμφανίστηκε ποτέ…»


Η κόρη της Νίκης Βίσση ξεσπάει κατά του Ηλία Ψινάκη: «Ντροπή του, δεν εμφανίστηκε ποτέ…»
Όπως σας ενημερώσαμε το σπίτι της αδελφής της Άννας Βίσση, Νίκης είναι ένα από τα χιλιάδες σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς στις φονικές πυρκαγιές της περασμένης Δευτέρας.
Η κόρη της Νίκης Βίσση, Βέρα Μπούφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
ξέσπασε κατά του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη λέγοντας πως δεν παρουσιάστηκε ποτέ ενώπιον τους σε συμβούλιο στον Δήμο για τις καταστροφές!


Η Βέρα Μπούφη, η οποία έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες στα Instastories όπου όπως φαίνεται από το σπίτι της δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, γράφει:
«Δεν είχα ανεβάσει τίποτα τόσες μέρες καθώς ήθελα να πάρω χρόνο, να ηρεμήσω λίγο για να δω τι τελικά ήταν αυτό που έφερε όλη αυτή την καταστροφή στον τόπο που μεγάλωσα και είχε καταφέρει να μείνει πράσινος... Στη φωτογραφία είναι αυτό που απέμεινε από το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό. Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ανοργανωσιά και η μη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από αυτούς που μας διοικούν. Χάθηκαν τόσες ψυχές με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα το απόγευμα μας καλέσανε σε συμβούλιο στον Μαραθώνα και ο «ΚΥΡΙΟΣ» Ψινάκης (που πραγματικά απορώ πώς τον ψήφισε ο κόσμος για δήμαρχο, ένας άνθρωπο ο οποίος ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών) δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ενώπιον όλων εμάς που πήγαμε για να δούμε τι θα γίνει με τον τόπο μας και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ο δήμαρχος λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας όλους εμάς που τρέχαμε να σώσουμε κάτι από τα σπίτια μας και να σωθούμε και να μην καούμε σαν τα ποντίκια ότι κάηκε το σπίτι του που αυτό φυσικά ήταν ψέματα γιατί μια χαρά ήταν τελικά αντί να πάρει τις ευθύνες του και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο συμβούλιο δεν εμφανίστηκε ποτέ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!».


https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kori-tis-nikis-visi-ksespai-kata-tou-ilia-psinaki-ntropi-tou-den-emfanistike-pote/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου