ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστη το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα


Φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστη το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα
Το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες με το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα. Όπως θα δείτε η φωτιά κυριολεκτικά «έγλυψε» τον μαντρότοιχο του σπιτιού και έχει αφήσει τα σημάδια του γύρω από το σπίτι. Τα δέντρα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό
κάηκαν όλα.




Όμως το κύριο σπίτι φαίνεται πως δεν έχει υποστεί καταστροφή, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαραθώνα. ««Κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς… Όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό μου», είχε πει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ σε άλλες δηλώσεις που έκανε ο κ. Ψινάκης ανέφερε: «Στραβά πήγε μόνο ότι η φωτιά έπιασε με 8 μποφόρ. «Το δικό μου σπίτι άναψε αμέσως, κάηκε σε δευτερόλεπτα.
Δεν πρόλαβε η μητέρα μου να πάει από την κουζίνα στο σαλόνι. Ήταν αέρας 8 μποφόρ σε περιοχές με πεύκα, είναι σαν να βάζεις το σεσουάρ στο τζάκι. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις εκκένωση, προσπαθείς να μην καείς».




Οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν ανθρώπους και περιουσίες να χάνονται στις φλόγες και ανήκουν στο Δήμο Μαραθώνα, έψαχναν από την Δευτέρα το απόγευμα τον δήμαρχο κ. Ηλία Ψινάκη ο οποίος ήταν άφαντος. Μάλιστα ο κ. Ψινάκης για να αποφύγει την κατακραυγή των κατοίκων δεν εμφανίστηκε ούτε στα έκτακτα δημοτικά συμβούλια.
https://www.govastileto.gr/lifestyle/fotografies-apo-tis-zimies-pou-ipesti-to-spiti-tou-ilia-psinaki-ston-mara8ona/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου