ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Μας απείλησε με μηνύσεις ο Δήμαρχος των οργίων - Ανάστατη η τηλεμαγείρισσα


Η περίεργη υπόθεση με το φερόμενο ως "Δήμαρχο των οργίων" ίσως σας είναι ήδη γνωστή. Το σούσουρο που έχει δημιουργηθεί σε νησί με το περιστατικό αυτό έχει φτάσει πλέον στ' αυτιά ολόκληρης της χώρας μιας και πρωταγωνιστές στη ροζ αυτή υπόθεση είναι τέσσερις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι ο Δήμαρχος του νησιού και άλλος ένας ο αδερφός γνωστής τηλεμαγείρισσας.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr δε δίστασε να έρθει σε επαφή με τον ίδιο το Δήμαρχο του νησιού, ο οποίος εξοργισμένος απείλησε με μηνύσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αρκετή συκοφαντία και λάσπη έχω δεχτεί. Πλέον θα προχωρήσω σε μηνύσεις όσων αναίτια θίγουν την υπόληψή μου."
Σύμφωνα με τον ίδιο ουδεμία εμπλοκή του υπάρχει σε τέτοια ροζ ιστορία, ενώ αποδίδει τις φήμες και το σούσουρο που δημιουργήθηκε σε αντιπάλους του που έχουν λόγο να τον βλάψουν. Μάλιστα δε δίστασε να απειλήσει και εμάς τους ίδιους ότι θα μας μηνύσει αν δώσουμε συνέχεια στο θέμα και τροφή για νέα σχόλια.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr θεωρεί ότι με το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν θίγει τον ίδιο του οποίου το όνομα άλλωστε δεν αναφέρει για ευνόητους λόγους. Επιπλέον, με το να αναφέρεται και η δική του άποψη επί του θέματος ουσιαστικά δίνει στον αναγνώστη της μια πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Δε μπορούμε ωστόσο να υιοθετήσουμε καμία από τις δύο πλευρές μιας και παρόντες στο "όργιο των τεσσάρων" δεν ήμασταν σίγουρα.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και από το περιβάλλον της γνωστής τηλεμαγείρισσας, της οποίας ο αδερφός φέρεται ότι συμμετείχε στο όργιο, υπάρχει έντονη αντίδραση. Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία νιώθει θιγμένη για την εμπλοκή του ονόματος του αδερφού της και δηλώνει σε γνωστούς και φίλους ότι πρόκειται περί συκοφαντίας που πλήττει την ίδια και την οικογένειά της.
Για την ιστορία να πούμε ότι το νησί ολόκληρο συζητάει για τη ροζ αυτή υπόθεση που οι πληροφορίες θέλουν να ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη φερόμενη ως απατημένη σύζυγο του "Δημάρχου των οργίων". Τώρα βέβαια, υπάρχει και η γνωστή παροιμία που λέει ότι: "Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά..." 

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου