ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η απάντηση του Μπιμπίλα στο Γιώργο Λιάγκα


Άναυδος έμεινε ο Σπύρος Μπιμπίλας ακούγοντας ξαφνικά τον Γιώργο Λιάγκα να αφήνει υπαινιγμούς για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ηθοποιού, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real FM.
«Με ξαφνιάζει που ένας άνθρωπος με το κύρος του Γιώργου Λιάγκα πέφτει τόσο χαμηλά και σχολιάζει αισχρά κάποιον που ούτε καν τον γνωρίζει…», δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ο γνωστός ηθοποιός. Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα κρύβουν πικρία αλλά και έκπληξη.
Ο επιτυχημένος ηθοποιός δε μπορεί να πιστέψει πως στα καλά καθούμενα βρέθηκε στο στόχαστρο ενός ανθρώπου που δε γνωρίζει καν προσωπικά και όχι για τη δουλεία του, αλλά για την προσωπική του ζωή, για την οποία δε του έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
«Δε μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί μαζί μου και από πού ορμόμενος έκανε τις συγκεκριμένες αναφορές. Αν τον έχουν επηρεάσει οι ρόλοι μου, του υπενθυμίζω πως είμαι ηθοποιός κι έχω παίξει με την ίδια επιτυχία και τον ομοφυλόφιλο και το νταβατζή, αλλά και δραματικούς ρόλους. Αν ήταν καλός δημοσιογράφος θα το γνώριζε…», μας είπε ο ηθοποιός.
Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που… στόχευσε προς την πλευρά του.
Πρόσφατα, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε απαξιωτικά για την καριέρα του εστιάζοντας τα λεγόμενά του στην πολύχρονη συνεργασία του με τα στρουμφάκια, αλλά και στους εκκεντρικούς ρόλους του, αγνοώντας επιδεικτικά την προσφορά του στα θεατρικά πράγματα της χώρας που τον οδήγησαν μέχρι την Επίδαυρο.
Οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr μάλιστα θέλουν τον Μπιμπίλα να προσπαθεί να μιλήσει με τον Περρή, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει επαφή με το Λιάγκα, ώστε να του δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου