ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο ηθοποιός Christian Oliver μαζί με τις δύο κόρες του


Ο γνωστός ηθοποιός Christian Oliver βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα, μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του.

Ο 51χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ και οι κόρες του, Μαντίτα και Ανίκ, ηλικίας 10 και 12 ετών,

σκοτώθηκαν όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, για άγνωστο λόγο συνετρίβη ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

Το αεροπλάνο ήταν καθ’ οδόν προς την Αγία Λουκία όταν συνέβη το δυστύχημα.

Ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σατς, σκοτώθηκε επίσης.

Ο Christian Oliver βρισκόταν σε διακοπές με τις κόρες του στην Καραϊβική από τα Χριστούγεννα, ενώ μερικές ημέρες πριν από τον θάνατό του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία, με τη λεζάντα: «Αφήστε την αγάπη να κυριαρχήσει. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το 2024».

Ποιος ήταν ο Christian Oliver

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ (Christian Klepser το κανονικό του όνομα) κατά τη διάρκεια της καριέρας του εμφανίστηκε σε γνωστές ταινίες όπως το “Speed ​​Racer” και το “Valkyrie” και πρόσφατα συμμετείχε στην τελευταία ταινία του franchise του Indiana Jones.

Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ ήταν και η μακρόχρονη συμμετοχή του στο “Saved by the Bell: The New Class” το 1995. Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι “Medal of Honor: Above and Beyond”.

Ο Christian Oliver θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία “Forever Hold Your Peace”, της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και μόλις στις 20 Δεκεμβρίου γύρισε τις τελευταίες του σκηνές.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στον Άγιο Βικέντιο, ενώ θα πραγματοποιηθούν νεκροψίες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου