ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

“Γνωρίστε τον Ελισαίο Κοντάρα”


Ο Ελισαίος Κοντάρας κατάγεται από την όμορφη Μυτιλήνη όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα που είναι 25 ετών. Ξεκίνησε να δείχνει την αγάπη του για την μουσική από μικρό παιδάκι όταν ο μπαμπάς του έπαιζε ερασιτεχνικά μπουζούκι στο σπίτι του άρεσε ο ήχος του οργάνου. Τα ακούσματα

του ήταν η λαϊκή μουσική. από μικρή ηλικία λοιπόν ξεκινάει μαθήματα μπουζουκιού με δάσκαλο σε ηλικία 7 ετών λίγο αργότερα κι αφού ξεχώρισε ξεκίνησε να παίζει και σε επαγγελματικά μαγαζιά από τα 14 του. Ύστερα μετά από 1 χρόνο στα 15 του ξεκινάει να γράφει μουσική και δεν μένει στάσιμος θέλοντας να εξελιχθεί περισσότερο στο μπουζούκι, έκανε μαθήματα στον σολίστ Σταύρο Παπαγιαννακόπουλο. Παράλληλα, είναι κάτοχος του πτυχίου Αρμονίας και Βυζαντινής Μουσικής, φέτος ξεκίνησε να διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Μυτιλήνης. Το είδος της μουσικής που γράφει είναι το σύγχρονο λαϊκό. Το Τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε υπογράφει ο ίδιος τη μουσική, με τίτλο “ Έτσι χάθηκες ” της Ευλαλίας, σε στίχους Χρύσας Ματζουράνη . Έχει εδώ και λίγα χρόνια δικό του home studio στο οποίο κάνει ηχογραφήσεις και ενορχηστρώσεις όχι μόνο δικών του τραγουδιών, αλλά και πολλών άλλων καλλιτεχνών.
Τα τελευταία 3,5 χρόνια ανήκει στο Εντός Πόλεως Live Stage, και από φέτος έχει την επιμέλεια του προγράμματος. είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της ελληνικής μουσικής είναι νέος με μεγάλο πάθος και αγάπη για την μουσική άλλωστε φαίνεται με όσα μας αποκαλύπτει.
Κλείνοντας με λίγα λόγια θα τον χαρακτήριζα πολυτάλαντο!!! Ακούστε μερικά κομμάτια του και απολαύστε την δουλειά του.!! Όπως το πρόσφατο « Έτσι χάθηκες » της Ευλαλία και το « Αναγκαστικά » της Λεμονιάς Κωστάκη που επίσης υπογράφει ο ίδιος την μουσική !!!

 

 



 

 

https://youtu.be/msXbB9LcZUo

https://youtu.be/aeyJbv5weaE

Social media :

Youtube: https://youtube.com/@ElisaiosKontaras

https://www.facebook.com/elisaios.kontaras

https://www.instagram.com/elisaios_kontaras/

https://www.tiktok.com/@elisaios_kontaras?_t=8ZNEk5KYRld&_r=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου