ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

New York Magazine: Η Kim Kardashian είναι το πρόσωπο της δεκαετίας!


New York Magazine: Η Kim Kardashian είναι το πρόσωπο της δεκαετίας!

Η Kim Kardashian σύμφωνα με τους New York Times είναι το πρόσωπο της δεκαετίας! Η διάσημη τηλεπερσονα μάλιστα στο τέλος της δεκαετίας ξεπέρασε τα όρια του ριάλιτι που την έκανε διάσημη, και έγινε συνήγορος της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης καθώς μελετάει να γίνει
δικηγόρος.
Η Kardashian ταξιδεύει συχνά στην Ουάσιγκτον και συναντά τον Τραμπ, ο οποίος την έχει αποκαλέσει «έξυπνο και καλό άτομο» προκειμένου να ενθαρρύνει τους αποφυλακισμένους ως προς την ένταξή τους στην κοινωνία.

Την τελευταία φορά βοήθησε στην θέσπιση ενός μέτρου που δίνει πρόσβαση δωρεάν σε αποφυλακισμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
H Kim Kardashian πόζαρε για το περιοδικό με τον πιο μίνιμαλ τρόπο στον φακό του Κολομβιανο-Αμερικανού φωτογράφου Ruven Afanador, ο οποίος είναι γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του, θέλοντας να αναδείξει το βλέμμα της και αφαιρώντας κάθε περιττό στοιχείο από το styling.

Οι άλλες προσωπικότητες της δεκαετίας, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι ο δημοσιογράφος Ta-Nehisi Coates, ο συνιδρυτής του Instagram Kevin Systrom, o ακτιβιστής DeRay Mckesson και η συγγραφέας Margaret Atwood.




 https://www.govastileto.gr/lifestyle/new-york-magazine-i-kim-kardashian-ine-to-prosopo-tis-dekaetias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου