ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Lilia Vtyrina και άλλη καμία


Όχι, δεν πρόκειται για ένα κορίτσι, αλλά για μια γυναίκα που ξέρει να πιάνει τη ζωή από τα μαλλιά. Με τα λάθη της και τα σωστά της. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Μεγάλη της αδυναμία, είναι η γυμναστική και ο χορός. Παράλληλα, όποτε έχει κέφι και ελεύθερο χρόνο, απασχολεί τον κόσμο της
μόδας με φωτογραφήσεις και editorials. Το εντυπωσιακό με αυτή την γυναίκα είναι πως τα media δεν της κανάκεψαν ποτέ, ούτε την “έσπρωξαν”. Από την άλλη, τίποτα δεν της χαρίστηκε και τίποτε δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Κι όμως τα κατάφερε, σε πείσμα όλων όσων προέβλεπαν ήττα. Σήμερα δικαιολογημένα  αξιολογείται ως μια από τις καλύτερες γυμνάστριες και χορεύτριες.
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο φακός την θέλει, την διεκδικεί και εκείνη τον τραβά σαν μαγνήτης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως επιλέχτηκε, για πέμπτη συνεχή χρονιά , να είναι ring girl, στη μεγαλύτερη διοργάνωση πυγμαχικών αγώνων στη Σαντορίνη.
Στο μεταξύ, έχει στα σκαριά νέα, άκρως καυτή φωτογράφιση, όπως και να χορέψει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ο λόγος για την  Ρωσίδα Lilia Vtyrina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου