ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή!


Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή!

Μαζί στη ζωή μαζί και στη σκηνή. Η Κατερίνα Γεονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστούν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε στην πρώτη παράσταση, επιστρέφει και στο sequel με τον ίδιο ρόλο. Όσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποτελεί νέα προσθήκη στον θίασο.

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες, με τους πρωταγωνιστές της φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ρούχα εποχής. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι, βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα.



Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πραγματικό ζευγάρι στον θίασο: ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Αντιγόνη Ψυχράμη.



Το καστ, του οποίου ηγείται η Μιμή Ντενίση στον ρόλο της αρχόντισσας της Σμύρνης, Φιλιώς Μπαλτατζή, συμπληρώνουν πολλά τρανταχτά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Αρμένης, Όλγα Πολίτου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη και Νίκη Παλληκαράκη.


https://www.govastileto.gr/lifestyle/katerina-geronikolou--gianis-tsimitselis-mazi-sti-zoi-mazi-ke-sti-skini/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου