ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Amber Heard για Johnny Depp: «Mε χτυπούσε, μου άρπαξε τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα»


Amber Heard για Johnny Depp: «Mε χτυπούσε, μου άρπαξε τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα»
H Amber Heard προχώρησε σε νέα μήνυση κατά του Johnny Depp στην οποία καταγγέλλει και άλλα βίαια περιστατικά κατά τη διάρκεια του γάμου της.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την μήνυση που κατέθεσε ο Depp. Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγο του για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια.

Στη νέα δικαστική προσφυγή της η Amber αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της, μεταμορφωνόταν σε «τέρας» όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η Heard είχε συλληφθεί το 2009, ύστερα από καταγγελία της τότε συντρόφου της Tasya van Ree, παρόλο που τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Το 2016 η Tasya είχε πει πως η κατάσταση είχε «παρερμηνευθεί» και αρνήθηκε πως υπήρξε βία. Η Heard και ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν το 2015. Τον Μάιο του 2016 η Heard είχε κατηγορήσει τον Depp για βία, ζητώντας μάλιστα περιοριστικά μέτρα εναντίον του.


Το ζεύγος κατέληξε σε διαζύγιο χωρίς να γίνει δίκη και σε έναν διακανονισμό που έδινε 7 εκατομμύρια δολάρια στην Heard, τα οποία εκείνη δώρισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό που τους απαγόρευε να μιλήσουν για τη σχέση τους δημόσια.

Στην νέα της μήνυση, η Amber λέει πως ο ηθοποιός επανειλημμένως τη χτύπησε, της ξερίζωσε τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει.

Η ίδια ισχυρίζεται πως ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, από τη Βοστόνη προς το Λος Άντζελες, ο Johnny ξεκίνησε να της πετάει αντικείμενα καθώς ένιωσε οργισμένος επειδή εκείνη είχε γυρίσει μία ερωτική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο.

«Αντί να αντιδράσω, απλά άλλαξα θέση στο αεροπλάνο», λέει. «Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε μία καρέκλα προς εμένα, άρχισε να μου φωνάζει και με χλεύασε επαναλαμβάνοντας το όνομα "Τζέιμς Φράνκο¨".

Ένα άλλο περιστατικό βίας που καταγγέλλει η ηθοποιός, συνέβη στο διαμέρισμα τους στο Λος Άντζελες το 2015.

«Πέταξε ένα μπολ απάνω μου, έσπασε αντικείμενα του σπιτιού και έδωσε μια γροθιά στον τοίχο. Στη συνέχεια με χαστούκισε δυνατά, άρπαξε τα μαλλιά μου και άρχισε να με σέρνει από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο».

H Heard λέει πως είπε στον Depp πως θέλει να τον χωρίσει και πως θα καλέσει την αστυνομία αν την αγγίξει ξανά. Η αντίδραση του, λέει η ηθοποιός, ήταν να με «σπρώξει» και να με «κουτουλήσει επίτηδες στο πρόσωπο».


Ο Johnny Depp έχει αρνηθεί όλες τις προηγούμενες κατηγορίες ενώ στη δική του πρόσφατη μήνυση αναφέρει πως όλοι οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου του έχουν σαν στόχο να αποκτήσει θετική 
δημοσιότητα και να προωθήσει την καριέρα της. 
 
 
 
 
 https://www.govastileto.gr/lifestyle/amber-heard-gia-johnny-depp-me-ktipouse-mou-arpakse-ta-malia-ke-me-eserne-sto-patoma/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου