ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα η Paris Jackson σύμφωνα με το People


 Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα η Paris Jackson σύμφωνα με το People

Μπορεί το ΤΜΖ να επιμένει πως η Paris Jackson έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά η ίδια το διέψευσε με υβριστικά tweets μετά από λίγη ώρα. Ωστόσο τώρα το People και το Entertainment μεταδίδουν πως όντως ήταν στο νοσοκομείο μετά από κάποιο ατύχημα.

Οι τελευταίες αναφορές του People προέρχονται επίσης από πηγή στην οικογένεια που φέρεται να λέει πως η κόρη του Michael Jackson, ξεκουράζεται σπίτι της εδώ και λίγη ώρα μετά από σύντομη νοσηλεία και πως είναι καλά.



Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Paris είχε κάποιο ατύχημα το πρωί και πως χρειάστηκε νοσηλεία. Η πηγή δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα, αλλά λέει πως η είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας δεν είναι αληθής.

Τα ίδια περί νοσηλείας μεταδίδει και το Entertainment ενώ το TMZ επιμένει να μην αναιρεί το ρεπορτάζ του αν και δέχεται σφοδρές επιθέσεις στα social media από φανς του Michael Jackson.

Επισήμως δεν υπάρχει ανακοίνωση από τον μάνατζέρ της ο οποίος έχει δεχθεί αιτήματα για σχόλιο από πολλά μίντια ενώ εδώ και λίγες ώρες η Paris Jackson τηρεί σιγή στα social media.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/sto-nosokomio-epita-apo-atixima-i-paris-jackson-simfona-me-to-people/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου