ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η απάντηση της Keira Knightley σε όσους την κατηγορούν για προσωπική επίθεση στην Kate Middleton


Η απάντηση της Keira Knightley σε όσους την κατηγορούν για προσωπική επίθεση στην Kate Middleton

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ώρες ένα κείμενο, στο οποίο, η Keira Knightley κάνει μια σφοδρή επίθεση στην Kate Middleton.

Συγκρίνοντας τη δική της εμπειρία - όταν έφερε στον κόσμο την Edie Knightley Righton -ενοχλήθηκε με το πρότυπο που προέβαλε η Δούκισσα του Cambridge μετά τους τοκετούς της. «Λίγες ώρες αφότου γέννησε, ήταν στην τρίχα, φορούσε ψηλά τακούνια και ήταν βαμμένη... Το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος. Όταν γέννησα, ο κόλπος μου άνοιξε στα δύο. Τα μάτια μου είχαν βγει έξω. Ούρλιαζα. Θυμάμαι τον εμετό, τα αίματα, τα ράμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.



Το κείμενο έγινε viral και πολλοί royal fans κατηγόρησαν τη γνωστή ηθοποιό για προσωπική επίθεση στην Kate Middleton.

H Keira Knightley σε δηλώσεις της στo Press Association απάντησε σε όσα την κατηγορούν: «Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον που συγκεκριμένη μερίδα των μίντια έχουν παρερμηνεύσει, δεν θέλω να πω σκόπιμα, το νόημα των όσων είπα επακριβώς. Θα πρότεινα σε αυτούς τους ανθρώπους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ξαναδιαβάσουν ολόκληρο το δοκίμιο και να μην απομονώνουν μόνο ένα κομμάτι, γιατί τα σχόλια που έκανα αφορούν στην κουλτούρα μας που αποσιωπά τις αλήθειες των γυναικών και μας υποχρεώνει να τις αποκρύβουμε. Δεν εξευτέλισα καμία με οποιονδήποτε τρόπο. Για την ακρίβεια έκανα ακριβώς το αντίθετο».




https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-apantisi-tis-keira-knightley-se-osous-tin-katigoroun-gia-prosopiki-epi8esi-stin-kate-middleton/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου