ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

«Τετράγωνα»: Ο STAN έρχεται με νέο τραγούδι και video clip


«Τετράγωνα»: Ο STAN έρχεται με νέο τραγούδι και video clip
O STAN επιστρέφει δριμύτερος με ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip, για να μας ταξιδέψει στου μυαλού του τα «Τετράγωνα».
Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας είναι πανέτοιμο να μας χαρίσει τη νέα μεγάλη
επιτυχία του, η οποία ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μία δυναμική σεζόν και εγκαινιάζει μία νέα σεζόν γεμάτη υποσχέσεις.
Το νέο τραγούδι του STAN, που έρχεται για να μας συναρπάσει, έχει τον ευρηματικό τίτλο «Τετράγωνα».


Όπως πάντα, το single υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής μαζί με τους σταθερούς και μόνιμους συνεργάτες του, την ταλαντούχα ομάδα της Icon Music, με την οποία έχουν κυκλοφορήσει πλήθος επιτυχιών τόσο για εκείνον όσο και για άλλους καλλιτέχνες.
Τα «Τετράγωνα» είναι η τρίτη η κυκλοφορία του πιο ανατρεπτικού τραγουδιστή της γενιάς του, μετά το «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» τον προηγούμενο Οκτώβριο και το «Τι Δεν Καταλαβαίνεις;» το φετινό Μάρτιο.
Στις αρχές του καλοκαιριού, ο STAN διακρίθηκε και για μία από τις επιτυχίες της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του, «11:11». Το μουσικό βίντεο του «Τώρα Λείπω» που γυρίστηκε στη μακρινή, χιονισμένη και παγωμένη Ισλανδία και έκοψε την ανάσα, βραβεύθηκε ως το «Καλύτερο Video Clip» στα κυπριακά Super Music Awards 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου