ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ο Αντώνης Ρέμος θα προσφέρει την αμοιβή του από την αυριανή συναυλία στο Nammos στους πυρόπληκτους


Ο Αντώνης Ρέμος θα προσφέρει την αμοιβή του από την αυριανή συναυλία στο Nammos στους πυρόπληκτους
Σε συνέχεια της ενημέρωσης σας για την αναβολή της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς, σας παραθέτουμε τη δήλωση του τραγουδιστή ο οποίος, μεταξύ άλλων, γνωστοποιεί ότι η εμφάνιση θα γίνει στις 26 Ιουλίου και η αμοιβή του καθώς
και μέρος των εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.


Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Ρέμου:
Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας μας τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο την όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνή συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 26/7 και εξολοκλήρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών.

Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους».

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/o-antonis-remos-8a-prosferi-tin-amivi-tou-apo-tin-avriani-sinavlia-sto-nammos-stous-piropliktous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου