ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Η Demi Lovato «δε θέλει να πεθάνει και είναι πολύ ευγνώμων που είναι ζωντανή…»


Η Demi Lovato «δε θέλει να πεθάνει και είναι πολύ ευγνώμων που είναι ζωντανή…»

Η Demi Lovato είναι «πολύ ευγνώμων που είναι ζωντανή» και πρόκειται να ξεκινήσει ξανά πρόγραμμα απεξάρτησης μετά τη νοσηλεία της, λόγω λήψης υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στο
Λος Άντζελες, έπειτα από μία ξέφρενη νύχτα διασκέδασης με τους φίλους της.

Τα χειρότερα για την υγεία της της 25χρονης Αμερικανίδας αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της άμεσης βοήθειας, με τους διασώστες να της χορηγούν την ουσία «Narcan» (ναλοξόνη), η οποία προλαμβάνει τις επιπτώσεις των οπιοειδών, πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η Demi Lovato ανέκτησε τις αισθήσεις της και αναρρώνει έχοντας δίπλα την οικογένειά της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η pop star το βράδυ της Τρίτης (24/07) βρισκόταν μαζί με μία μεγάλη παρέα στο μπαρ και ρεστοράν «Saddle Ranch» του Λος Άντζελες και έπιναν ποτά μέχρι την ώρα που έκλεισε το κατάστημα.

Μία δεύτερη πηγή ισχυρίζεται ότι η παρέα γιόρταζε τα γενέθλια της χορογράφου της Demi Lovato και ότι το πάρτι συνεχίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Hollywood Hills.

Τους τελευταίους μήνες, η Demi Lovato φέρεται να διασκέδαζε έξαλλα μαζί με ένα στενό κύκλο φίλων, που ταξίδευαν μαζί της στην περιοδεία της. Λέγεται ότι το σπίτι της νεαρής τραγουδίστριας είχε γίνει το σημείο όπου συνεχίζονταν πάρτι.

«Διασκέδαζε για 12 συνεχόμενες ώρες και της έκανε κακό», σχολιάζει μία πηγή. «Αυτό συνέβαινε για μερικές εβδομάδες και τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν εκεί. Έκανε λάθος και νόμισε ότι θα μπορούσε να το διαχειριστεί», λέει.

«Η Demi δε θέλει να πεθάνει και είναι πολύ ευγνώμων που είναι ζωντανή. Θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει κατευθείαν στην απεξάρτηση», πληροφορεί. «Η οικογένειά της είναι στο πλευρό της υποστηρίζοντάς την και δίνοντάς της την βοήθεια που χρειάζεται».

Παρόλο που οι αρχικές πληροφορίες υποστήριζαν ότι η Demi Lovato έκανε χρήση ηρωίνης, δεν είναι επίσημα γνωστή η ουσία που της προκάλεσε επιπλοκές.

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-demi-lovato-de-8eli-na-pe8ani-ke-ine-poli-evgnomon-pou-ine-zontani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου