ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η Αλεξάνδρα Παναγιώτατου για τους παίκτες του Power of Love: «Πήγαν εκεί για να...»


Η Αλεξάνδρα Παναγιώτατου για τους παίκτες του Power of Love: «Πήγαν εκεί για να...»
Είναι σίγουρο πως το «My Style Rocks» την έβαλε στις καρδιές του κόσμου. Έχασε στο νήμα τον τίτλο, σύμφωνα με πολλούς όμως όχι μόνο τον άξιζε αλλά είναι απ’ τις λίγες παίκτριες που θυμούνται απ’ το reality μόδας του ΣΚΑΪ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα από το περιοδικό YOU σχολιάζει τους παίκτες άλλου ριάλιτι του ΣΚΑΙ, συγκεκριμένα του Power of Love και αποκαλύπτει τον λόγο που μπήκαν στο παιχνίδι.


Θεωρείς πως τελικά άξιζες να κερδίσεις;
Ναι, χωρίς να θεωρώ ότι δεν άξιζαν τα κορίτσια. Θα άξιζα, γιατί όλο αυτό είναι ένα πακέτο, δεν είναι ούτε μόνο η εμφάνιση ούτε μόνο ο χαρακτήρας.


Πώς σου φαίνονται τα realities τύπου «Power of Love»;
Τα έχω δει πολύ λίγο από περιέργεια, επειδή έχω ακούσει ότι σχολιάζονται. Δεν μου έχουν κρατήσει το ενδιαφέρον όμως, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει ένα σοβαρό concept πίσω απ’ αυτό, γίνεται χαβαλές για να γίνεται.


Θεωρείς ότι μερικοί πήγαν για να κερδίσουν followers παρά για να βρουν τον έρωτα;
Εννοείται ότι το θεωρώ (γέλια), επειδή έγινε μία απότομη μόδα με τα realities. Για το «Survivor» και το «My Style Rocks» ήταν ρίσκο, δεν ξέραμε αν θα πάνε καλά ή όχι. Τα realities που ακολούθησαν ήξεραν ότι αυτή είναι η τάση, οπότε πήγαιναν εκ του ασφαλούς. Ήξεραν ότι μόνο θα κερδίσουν απ’ αυτό, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί απλά να χάναμε τον χρόνο μας.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-aleksandra-panagiotatou-gia-tous-pektes-tou-power-of-love-pigan-eki-gia-na/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου