ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

JOLI COFFEE HOUSE - EΦΕΡΕ ΤΗΝ IBIZA ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ο τρίτοςο όροφος του μαγαζιού μετατράπηκε στην εξωτική ibiza... Μπορείς να απολάυσεις το ποτό σου το κοκτέιλ σου η ένα μπουκάλι κρασί  απολαμβάνοντας την εξερετική μουσική του γνωστού DJ Nίκου Λαμπράκη και θα νομίζεις οτι είσαι κάπου εξωτικά.... Δεiτε φώτο και θα καταλάβετε!!!





Το Joli Coffee House αποτελεί σήμα κατατεθέν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας καθημερινά άριστης ποιότητας καφέ στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.
Απολαύστε από εδώ την εντυπωσιακή θέα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και το εντυπωσιακό








συντριβάνι της, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον. Ταξιδέψτε στην γευστική εμπειρία του καφέ μαζί μας..
Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλα αυτό το διάστημα κι ως ελάχιστη ανταπόδοση αυτής της αγάπης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.
Η πρόσφατη ανακαίνιση του Joli Cofee House, πιστεύουμε ότι είναι ένα δώρο για τον κόσμο που μας τίμησε όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει να παρέχει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα σε όσους επισκέπτονται τον χώρο μας.
Ζεστή ατμόσφαιρα και ποιοτικός καφές σημαίνει Joli Coffee House! 



Joli Coffee House Gallery

ανακαλύψτε


ανακαλύψτε



Το Joli Coffee House αποτελείται από 3 ορόφους με διαφορετικό ύφος διακόσμησης και στυλ, ώστε να καλύπτει  όλα τα γούστα, ανάλογα με την διάθεση σας. Η πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου μας, έχει σαν στόχο να κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ζεστή και φιλική, για όλο τον κόσμο που μας έχει κάνει μέρος της καθημερινότητάς του. Ανακαλύψτε τον όροφο που σας ταιριάζει περισσότερο! 
Ακολουθήστε μας..


events


εκδηλώσεις



preview




Ο χώρος μας διατίθεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις αλλά και για βραδινά μουσικά events, ώστε να ομορφαίνουμε μαζί και τις νύχτες μας! Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα στις μουσικές του κόσμου μαζί με το αγαπημένο μας κοκτέιλ ή κάποιο άλλο ποτό από την πλούσια κάβα μας!
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις μας ακολουθήστε μας στο  
Ανοικτά για εσάς



Α ν ο ι κ τ α   ο λ η   μ ε ρ α..

                    21.-(378x499)B





Το Joli Coffee House μένει ανοικτό το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας,από τις 09.00π.μ μέχρι την 01.30π.μ. Για κρατήσεις ή κάποια ερώτηση, τηλεφωνήστε μας : 210 93 33 623  

1 σχόλιο: