ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε στη γιορτή των χρωμάτων στη Ρόδο με τα παιδιά της!


Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε στη γιορτή των χρωμάτων στη Ρόδο με τα παιδιά της!

Στη Ρόδο μαζί με τα παιδιά της βρέθηκε η Φαίη Σκορδά με αφορμή το 1ο «Let's paint Rhodes» που στήθηκε την Κυριακή στο νησί των Ιπποτών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού Ρόδου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο κρατά τις ρίζες του από την Ινδία με αφορμή την γιορτή των χρωμάτων.

Το Let's paint Rhodes είναι μια ψυχαγωγική εκδήλωση στην οποία ο καθένας μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει και να διασκεδάσει πετώντας χρώματα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενισχυθούν οι σκοποί του Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στο έργο αυτό συνέβαλαν ενεργά τόσο τοπικοί φορείς όσο και η κοινότητα Ιαλυσού που παραχώρησε το «Οικονομίδειο» γήπεδό της, όπου πραγματοποιήθηκε το Let's paint Rhodes. Από τη μέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρέσβειρα του Make A Wish Φαίη Σκορδά η οποία διασκέδασε με την ψυχή της. «Επιστρέφουμε πιο χρωματιστοί και πολύ γεμάτοι» έγραψε η Φαίη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που κρατάει το χέρι του γιου της.http://www.govastileto.gr/lifestyle/fei-skorda-vre8ike-sti-giorti-ton-xromaton-sti-rodo-me-ta-pedia-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου