ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

«Καράτε Κιντ» : Επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές!


«Καράτε Κιντ» : Επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές!
Στην μικρή οθόνη θα μεταφερθεί η συνέχεια της αγαπημένης ταινίας μικρών και μεγάλων του 1984, Καράτε κιντ με πρωταγωνιστές τον «Ντάνιελ» και τον ξανθό «Τζόνι», οι οποίοι ήταν και στην πρώτη ταινία.

Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά και που αποτελεί μια από τις πλέον χαρακτηριστικές των 80’s, που έκανε φίρμα τον Ραλφ Μάτσιο.Ατέλειωτες επαναλήψεις στην τηλεόραση, ατέλειωτοι οι πιτσιρικάδες που προσπάθησαν να μιμηθούν την κίνηση του «γερανού» που δίδαξε ο Μιγιάγκι στον Ντάνιελ, με τον οποίο στην πρώτη ταινία κατατρόπωσε τον αντίπαλό του Τζόνι Λόρενς.


Το 2010 έγινε μια απόπειρα remake της ταινίας με πρωταγωνιστή τον γιο του Γουίλ Σμιθ και τον Τσάκι Τσαν, όμως ήταν κατώτερη των προσδοκιών.
Αυτή τη φορά όμως η ταινία επιστρέφει με τη μορφή σειράς 10 επεισοδίων με κωμικό προσανατολισμό και όνομα «Cobra Kai», δηλαδή το όνομα της σχολής των «κακών».Την σχολή πλέον έχει ανοίξει ο Λόρενς προσπαθώντας να διαχειριστεί την ήττα του, αλλά και την υστέρησή του απέναντι στον επιτυχημένο Ντάνιελ Λαρούσο. http://www.govastileto.gr/lifestyle/se-pion-elina-parousiasti-aniki-afto-to-spiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου