ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Φίλιππος Σοφιανός: Όλη η αλήθεια για την υγεία του ηθοποιού


Φίλιππος Σοφιανός: Όλη η αλήθεια για την υγεία του ηθοποιού

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ανέφεραν πως ο Φίλιππος Σοφιανός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και πως νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο eleftheriaonline.gr ωστόσο χαρακτήρισε αυτά τα δημοσιεύματα αναληθή!

«Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση.

Με την ευκαιρία μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους Κουδούνη, Κλουφέτο, Αντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα. Καθόλου δύσκολες ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης.

Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος» δήλωσε ο Φίλιππος Σοφιανός. 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/filippos-sofianos-oli-i-ali8ia-gia-tin-igia-tou-i8opiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου