ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφίζεται με μαγιό και δηλώνει: «Έχω πέσει στα πατώματα...»


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφίζεται με μαγιό και δηλώνει: «Έχω πέσει στα πατώματα...»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό «Down Town» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει έναν χωρισμό αλλά και στο τέλος της σχέσης της με τον  Άλεξ Φρανζολίνι.Μιλάμε για γάμους και παιδιά, αλλά μόλις την προηγούμενη βδομάδα γράφτηκε ότι χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύντροφο σου, αρχιτέκτονα Άλεξ Φρανζολίνι.
Θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω αυτά τα δημοσιεύματα. Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε.
 Θα ήθελα να σε ρωτήσω απλώς αν είναι μια κρίση από αυτές που περνούν όλα τα ζευγάρια ή πρόκειται για οριστικό χωρισμό.
Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Αυτό γράψε. Ίσως αυτό να εμπνεύσει και κάποιους ανθρώπους. Ότι και αν συμβεί στη ζωή μας μάς δίνει ένα μάθημα. Κρατάω αυτά τα μαθήματα και
προχωράω.


Τι μάθημα πήρες από αυτήν τη σχέση;
Αυτό ακριβώς που σου είπα προηγουμένως. Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και ας μη το καταλαβαίνουμε τη δεδομένη στιγμή απόλυτα. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι στραβώνει ή δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Νιώθεις άτυχος, αποτυχημένος, πέφτεις στα πατώματα, αλλά μαθαίνεις κάτι. Παίρνεις το μάθημά σου, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικά η έννοια της κακοτυχίας. Αν το καλοσκεφτείς, κερδισμένος βγαίνεις.

Είσαι drama queen στον χωρισμό;
Έχω πέσει στα πατώματα και έχω τελειώσει σχέσεις μου συνειδητά μέσα σε μία νύχτα. Έχει να κάνει με το πώς θα αισθανθώ εκείνη την στιγμή, σε τι φάση είμαι και περί ποιας σχέσης πρόκειται. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο, ούτε σε έναν χωρισμό φταίει μόνον ο ένας. Δεν παίρνω βιαστικά αποφάσεις, αν αποφασίσω όμως να τελειώσω κάτι, το κρατάω.http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-ntoreta-papadimitriou-fotografizete-me-magio-ke-diloni-exo-pesi-sta-patomata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου