ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σοκάρει η βοηθός του Μπιλ Κόσμπι: «Με ανάγκασε να καταπιώ ένα χάπι και με βίασε…»


Σοκάρει η βοηθός του Μπιλ Κόσμπι: «Με ανάγκασε να καταπιώ ένα χάπι και με βίασε…»

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι. Στη δίκη που διεξάγεται σε δικαστήριο της Πενσυλβάνια αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες ότι το 2004 νάρκωσε και βίασε μία γυναίκα έξω από την έπαυλη του στη Φιλαδέλφεια. Η ενάγουσα Αντρέα
Κόνσταντ είχε καταγγείλει τον ηθοποιό από το 2005.

Πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη κατά του ηθοποιού για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ ήταν η πρώην βοηθός του ηθοποιού, Κέλι Τζόνσον.

Η Τζόνσον ξέσπασε σε λυγμούς όταν διηγήθηκε όσα συνέβησαν εις βάρος της σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ το 1996.

Η ίδια αποκάλυψε πως τότε εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού και ο Κόσμπι την είχε πλησιάσει με ύποπτους σκοπούς δύο φορές.

Την πρώτη την προσκάλεσε για δείπνο σε ένα μπανγκαλόου για να κάνουν μαθήματα υποκριτικής, όπου αυτός επέμενε να κάνουν μια σκηνή στην οποία στο τέλος φιλιόντουσαν. Η ίδια δήλωσε πως δεν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει καριέρα υποκριτικής.



Την δεύτερη φορά της είχε ζητήσει να του φέρει φαγητό στο μέρος που διέμενε και να συζητήσουν για το μέλλον της. Όταν αυτή κατέφθασε στην οικεία του, αντίκρισε τον ηθοποιό να φοράει μόνο την ρόμπα του. Της πρόσφερε κρασί, το οποίο όμως εκείνη αρνήθηκε.

«Μου φαίνεται πως πρέπει να χαλαρώσεις», της είπε κάποια στιγμή, ενώ εκείνη ένιωθε όλο και πιο άβολα και της πρόσφερε ένα άσπρο χάπι. «Με πίεσε υπερβολικά να το πάρω», είπε η γυναίκα και συνέχισε: «Αποφάσισα να προσποιηθώ πως το κατάπια, αλλά να το κρατήσω στο στόμα μου». Αμέσως μετά όμως ο Κόσμπι της πρόσφερε κρασί και της είπε: «Άνοιξε το στόμα σου. Σήκωσε τη γλώσσα σου». Το έκανα και το χάπι ήταν εκεί, οπότε το κατάπια και σύντομα ένιωσα ζάλη.

Αμέσως μετά πήγα στο μπάνιο να συνέλθω, είπε η γυναίκα κι εκεί είδα πάρα πολλά μπουκάλια χάπια. Προσπάθησε να διαβάσει τι έγραφαν οι ετικέτες, αλλά τα γράμματα της φαινόντουσαν θολά. Το επόμενο πράγμα που θυμάται όταν συνήλθε είναι να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το φουστάνι της ανασηκωμένο, το στήθος εκτεθειμένο και τον Κόσμπι πίσω της να βαριανασαίνει. Κλαίγοντας είπε πως της έβαλε στο χέρι λοσιόν από ένα μπουκάλι που είχε εκεί και την ανάγκασε να του πιάσει το πέος.

«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα και να αναρωτιέμαι γιατί κοιτούσα τις παντόφλες του. Ήθελα να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία», είπε η γυναίκα.




http://www.govastileto.gr/lifestyle/sokari-i-voi8os-tou-mpil-kosmpi-me-anagase-na-katapio-ena-xapi-ke-me-viase/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου