ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Δημήτρης Παπανώτας δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες της Νανάς ΚαραγιάννηΟ Δημήτρης Παπανώτας δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη
Η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τη νευρική ανορεξία. Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η δημοσιογράφος έκανε τα πρώτα
βήματά της στην τηλεόραση την δεκαετία του ’90. Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» και έπειτα συμμετείχε και στα πάνελ άλλων εκπομπών.
Στο Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας συγκλονισμένος από τον θάνατο της φίλης και κουμπάρας του, ανέφερε: «Δεν ήθελε να ακούσει. Ήταν ψυχική νόσος και δυστυχώς δεν μπόρεσε κανείς να βοηθήσει. Αν την έβλεπες νύφη στον πρώτο της γάμο, δεν υπήρχε πιο ωραία κοπέλα! Ήταν ένας άγγελος! Μια καλλονή. Δεν υπήρχε πιο όμορφο παιδί».


Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από το προφίλ του στο Facebook, της είπε το τελευταίο αντίο με λίγες λέξεις και φωτογραφίες από τον πρώτο της γάμο όπου ήταν όμορφη σαν άγγελος όπως είπε.. αλλά και φωτογραφίες από τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές!

«“Ησυχία παρακαλώ... Σιωπή...Ένας νεκρός στην αγκαλιά. Αδύνατον να τον αναστήσεις. Ή να τον φορτωθείς "...Διονύσης Σαββόπουλος», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τις φωτογραφίες της αγαπημένης του φίλης!
http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-dimitris-papanotas-dimosievi-spanies-fotografies-tis-nanas-karagiani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου