ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Ελεύθερος κι ωραίος πάλι ο Leonardo DiCaprio - Χώρισε από τη Nina AgdalΕλεύθερος κι ωραίος πάλι ο Leonardo DiCaprio - Χώρισε από τη Nina Agdal

Ελεύθερος κι ωραίος είναι και πάλι ο 42χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός! Ο Leondardo DiCaprio σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα χώρισε από το supermodel, Nina Agdal.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Di Capriο και η Agdal αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, εδώ και λίγες ημέρες. «Παραμένουν φίλοι», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού στο αμερικανικό People.Μπορεί πολλοί να πίστεψαν ότι η σχέση αυτή του ηθοποιού με το μοντέλο πως ήταν σοβαρή, η πραγματικότητα τους διέψευσε. «Ο Leo πίστευε ότι η Nina ήταν ένα πολύ κουλ κορίτσι. Έμοιαζε διαφορετικός γιατί ήταν πολύ πιο τρυφερός και ανοιχτός μαζί της από ό,τι είναι κανονικά. Αλλά οι φίλοι του γνώριζαν ότι ούτε αυτή η σχέση του θα κρατήσει!», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Di Caprio, δηλώνει στο People ότι ο ηθοποιός δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Θα συμβεί μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια γυναίκα εξαιρετική. Του αρέσει αυτή η προσοχή που λαμβάνει από τις γυναίκες».

http://www.govastileto.gr/lifestyle/elef8eros-ki-oreos-pali-o-leonardo-dicaprio---xorise-apo-ti-nina-agdal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου