ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ιδιαίτερα καταβεβλημένος ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνο


Ιδιαίτερα καταβεβλημένος ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνο

Με δυσκολία κατάφερε να περπατήσει ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού.

Ο Γιάννης Ρώτας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε πως εκτός από το βαρύ πένθος που τον έχει καταβάλει, είναι και εξαντλημένος αφού μέσα σε 20 ημέρες έχει χάσει 11 κιλά από το σοκ και τη στενοχώρια.

«Ήταν ο λατρεμένος μου αδελφός! Μου έλεγε "Θα νικήσω!", αλλά δεν νίκησε. Έχασα σε 20 μέρες 11 κιλά από το σοκ, το στρες και τη στενοχώρια, είμαι σε αδυναμία, με δυσκολία περπατάω, εγώ εντάξει, εκείνο το πλάσμα που έφυγε, ο Θεούλης το έστειλε για να κάνει καλό στη Γη, γιατί το πήρε επάνω πάλι; Η κόρη του έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού μέσα στο νοσοκομείο, οπότε πήγαινα εγώ κάθε μέρα, μακάρι να ζούσε κι ας πήγαινα για πολλούς μήνες. Να ‘ναι καλά η σύζυγός του, καταλαβαίνω όσα τραβάει, δεν έχουμε επαφή, γιατί τραβάει καθένας τον πόνο του. Δεν τον έχω δει στον ύπνο μου και δεν θέλω. Τα τελευταία του λόγια ήταν: "Θα νικήσω, θα νικήσω!" και του έλεγα θα νικήσεις, γιατί πάντα βγαίνεις νικητής! Έκανε πολύ καλό, βοηθούσε όλο τον κόσμο! Εγώ τον μεγάλωσα. Είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός του, είχε άστρο από μικρός. Όταν ήταν δύο χρόνων, έφυγε από τη ζωή και επανήλθε, έφεραν παπά για να τον βαφτίσουν, και αμέσως ξαναβρήκε τη ζωή. Έτσι ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης όλα!».


http://www.govastileto.gr/lifestyle/idietera-katavevlimenos-o-adelfos-tou-sta8i-psalti-sto-mnimosino/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου