ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Χώρισε η Janet Jackson από τον εκατομμυριούχο σύντροφό της, Wissam Al Mana!


Χώρισε η Janet Jackson από τον εκατομμυριούχο σύντροφό της, Wissam Al Mana!


Νέος χωρισμός βόμβα στο Χόλιγουντ! Η Janet Jackson σύμφωνα με το site Page Six χώρισε από τον εκατομμυριούχο σύντροφό της, Wissam Al Mana, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί πριν από μόλις τρεις μήνες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό site, ο χωρισμός αυτός ήταν αναπάντεχος, αφού το ζευγάρι απέκτησε μόλις πριν από τρεις μήνες το πρώτο του παιδί, τον Eissa.

«Η Janet πίστευε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ καταπιεστικός κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, του είχε επιτρέψει να της λέει πώς θα ντύνεται και να της υποβάλλει τον τρόπο που έπρεπε να εμφανίζεται στις συναυλίες», εξομολογείται πηγή κοντά στην Jackson.

Η σχέση τους είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα «που είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ένιωθε ότι έχανε τους θαυμαστές της».


Η Janet Jackson και ο Wissam Al Mana όπως αναφέρει το site χώρισαν σε καλές συνθήκες και είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε μητέρα στα 50 της, είχε εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και ζούσε με τον Wissam Al Mana στη Μέση Ανατολή,

Εγκατέλειψε μάλιστα και τους θαυμαστές της στα social media, οι οποίοι άρχισαν να ανησυχούν. Το τελευταίο της μήνυμα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν έγραψε: «Κούκου. Πάει καιρός... Αλλά είμαι πάντα εδώ να σας ακούω... Παίρνω την αγάπη σας και τις προσευχές σας... Σας ευχαριστώ... Είμαι μια χαρά...... Al Hamdu lillah». 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/xorise-i-janet-jackson-apo-ton-ekatomiriouxo-sintrofo-tis-wissam-al-mana/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου