ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

«Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία»- Νέος Γολγοθάς για την χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη


«Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία»- Νέος Γολγοθάς για την χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη


Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία, ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και δηλώνει απελπισμένη με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ενώ περίμενε τη σύνταξη των 300 ευρώ του Ανδρέα Μπάρκουλη για να τα βγάλει πέρα μαζί με τον γιο της, η εφορία της έστειλε ραβασάκι να πληρώσει 28.000 ευρώ. «Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία και δεν έχω να πληρώσω» λέει στην Espresso.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αντί να βγει η σύνταξη του Ανδρέα, που θα είναι 300 ευρώ και θα έχουμε ένα μικρό βοήθημα, οι άθλιοι της κυβέρνησης μου έστειλαν μπουγιουρντί να πληρώσω 14.000 ευρώ εγώ και 14.000 ο γιος μου Νικόλας... Το 2012 κάποιοι άσχετοι στο υπουργείο Οικονομικών καταχώρισαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη ως επιτηδευματία, δηλαδή ελεύθερο επαγγελματία, που εργαζόταν με μπλοκάκι. Ο Ανδρέας, που από το 1995 είναι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος με άνοια και μετακινείτο με αναπηρικό καρότσι. Πού δούλευε και δεν το ξέρω;», δήλωσε αγανακτισμένη και συμπλήρωσε: «Με ρώτησαν πώς πέρασα το Πάσχα; Ρώτησαν το παιδί μου πως μεγαλώνει; Αν είχαμε να φάμε;»

Τέλος, δήλωσε: «Δεν θα το αφήσω το θέμα έτσι. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανα -εντός 4 μηνών- αποποίηση κληρονομιάς, ώστε να μην εισπράττω από το "Διόνυσο" τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ανδρέα. Μιλάμε για μικροποσά που φορολογούνται με 20%». 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/mou-zitoun-28000-evro-apo-tin-eforia--neos-golgo8as-gia-tin-xira-tou-andrea-mparkouli/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου