ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Πικραμένος ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζώζα Μεταξά: «Της έδωσα το σπίτι που έμενε η μάνα μου»


Πικραμένος ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζώζα Μεταξά: «Της έδωσα το σπίτι που έμενε η μάνα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, που άνοιξε την καρδία του στην παρουσιάστρια και μίλησε ανοιχτά για την
Ζώζα Μεταξά αλλά και τις δηλώσεις της ότι από τον τραγουδιστή έχει πάρει μόνο σακούλες με τα ρούχα της.

«Δεν μου αρέσει ποτέ να λέω τι κάνω, πόσο μάλλον να μιλήσω για τη μάνα του παιδιού μου. Δεν θέλω να πάρω τίποτα πίσω, ούτε να δικαιολογηθώ. Ξέρω ότι είναι η μάνα του παιδιού μου, έχουμε ζήσει ωραία μαζί 5 χρόνια. Δεν έχουμε παντρευτεί, όμως, εγώ νομίζω ότι η μάνα του παιδιού μου που μου έκανε αυτό το δώρο -το παιδί που έχουμε- έπρεπε να είναι καλά και προσπαθούσα το παιδί μου να έχει μάνα, να μη βιώσει αυτό που βίωσα εγώ. Γι’ αυτό και την προστάτευα πάντα και ήμουν πάντα κοντά της. Όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, ήμουν δίπλα της», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Εγώ με τη συνείδησή μου είμαι καλά. Το μόνο που κατάφερε με αυτά που είπε να στεναχωρηθώ εγώ, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που ξέρουν εμένα. Στεναχωρήθηκε η μητέρα μου που έβλεπε κατά κόρον εσένα, με αυτά που άκουσε μετά. Στο σπίτι που μένει η Ζώζα, έμενε η μητέρα μου. Τη μητέρα μου την έβαλα με την αδερφή μου, για να μείνει η μάνα του παιδιού μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε όλο αυτό που έγινε. Σημασία έχει ότι η μητέρα μου δεν ζει σήμερα και έγινε όλο αυτό το πράγμα πολύ γρήγορα, σε δέκα μέρες μέσα. Απλά πικράθηκα. Εγώ είμαι καλά με μένα. Εδώ τους ξένους βοηθάμε, είναι δυνατόν να την αφήσω ποτέ έτσι; Γιατί το είπε δεν μπορώ να καταλάβω. Στεναχωρήθηκε όλος ο κόσμος, η κόρη μου. Στο σπίτι μου μένει τώρα που μιλάμε. Όχι στο δικό μου, έχω άλλο σπίτι, εκεί που έμενε η μάνα μου. Την αγαπώ, είναι η μητέρα του παιδιού μου, τελείωσε. Να ‘ναι καλά. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στη μάνα του παιδιού μου».

Όσον αφορά την αντίδραση της κόρης του στις δηλώσεις της μητέρας της, ο Λευτέρης Πανταζής είπε:
«Η Κόνι έπαθε και αυτή το σοκ της. Το παιδί, τι να πει τώρα; Γιατί να μπαίνουν τα παιδιά σε αυτές τις καταστάσεις; Δε χρειαζόταν ο Πανταζής την κόρη του για να τον βοηθήσει. Την κόρη μου βοήθησα κι αυτή αισθανόταν ότι μαζί μου αν έκανε αυτό που ήθελε να κάνει θα νιώθει πιο καλά. Έκανε ένα show με ξένα τραγουδάκια, το καταδιασκέδασε κι αυτό ήταν. Έπρεπε να ενημερώσει τη μαμά της; Αφού τα λέγανε. Τώρα, άμα δεν της το είπε, εντάξει… 26 χρονών είναι.
Αν αυτή θέλει να μιλήσει μαζί μου θα με βρει, ξέρει που είμαι, όπως ήξερε εδώ και είκοσι χρόνια που έρχεται σπίτι. Εγώ δεν έκανα τίποτα, καθόμουν και έβλεπα μια εκπομπή».
http://www.govastileto.gr/lifestyle/pikramenos-o-lefteris-pantazis-me-ti-zoza-metaksa-tis-edosa-to-spiti-pou-emene-i-mana-mou/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου