ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ - ΕΙΣΑΙ (2017)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗ

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης μας παρουσιάζει το τρίτο  του  τραγούδι   με τον τίτλο  ¨ΕΙΣΑΙ¨,  σε


σύνθεση Constantinas Maki Roll,σε στίχους Ioni Brigitte Louisides και Κωνσταντίνου Μιχαηλούδη και ενορχήστρωση του  Άκη Μελή. Ένα τραγούδι  με pop στοιχεία, όπου κυκλοφορεί  και επίσημα
με καινούριο videoclip στο YouTube και προβλέπεται να αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα. Καλή σας Ακρόαση..!!
Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου στις 13 Απριλίου και κατάγεται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Από μικρός, έδειξε τον ενθουσιασμό του για τον χορό και τη μουσική και έτσι παρακολούθησε μαθήματα χορού, μουσικής και πιάνου παράλληλα για 3 χρόνια.
Eδω και 4 χρόνια παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Kyriakides School of Music στη Λεμεσό και τώρα στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους στην Λευκωσία.
Ο Κωνσταντίνος δίνει το παρών του σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού,φεστιβαλ και διαγωνισμούς.
Τον Μάιο του 2013, μας συστήνετε μέσα από το πρώτο του τραγούδι «Σ‘εμπιστεύομαι», μια μπαλάντα σε σύνθεση και ενορχήστρωση Θεοδόση Χριστίδη και στίχους Βίκυς Ευσταθίου το οποίο απέσπασε καλές κριτικές σε παγκύπριο φεστιβάλ όπου και έλαβε μέρος.
Το Μάιο του 2015 μας παρουσιάζει το δεύτερο του τραγούδι με τίτλο “Stand Up” σε σύνθεση και ενορχήστρωση Άκη Μελή και στίχους Βίκυς Ευσταθίου.Ενα ανεβαστικό  ποπ κομμάτι το οποίο και έλαβε στα προκριματικά του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2015.Το videoclip κυκλοφόρησε  και επίσημα στο Youtube φτάνοντας σχεδόν τις 200,000 προβολές.
Αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, με διαφορετικό ύφος, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του 2017. Ο πολλά  υποσχόμενος  ερμηνευτής  μας  ζητά  την  ευκαιρία  να  τον  εντάξουμε  στην  τόσο  μεγάλη οικογένεια  της  Μουσικής  και κατ’ επέκταση  της δισκογραφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου