ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Έλληνας τραγουδιστής για Πάολα: «Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της»


Έλληνας τραγουδιστής για Πάολα: «Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της»
Την ενόχληση του για τις πρόσφατες δηλώσεις της Παόλας για τον Στέλιο Καζαντζίδη δεν μπόρεσε να κρύψει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βελή τον οποίο ο ίδιος Στέλιος Καζαντζίδης είχε αποκαλέσει τη δεκαετία του ’80 «Δεύτερο Καζαντζίδη» και μάλιστα τον έχρισε άτυπα συνεχιστή του δικού του ρεπερτορίου.Ο Λεωνίδας Βελλής λοιπόν ενοχλημένος με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας είπε χαρακτηριστικά στο Καρφί για εκείνη:

«Αν η Πάολα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια που τώρα αρχίζει να ανεβαίνει, δεν θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη για κανέναν καλλιτέχνη. Πόσο μάλλον για έναν μύθο σαν τον Καζαντζίδη. Τον Στέλιο, η ιστορία τον έχει κατατάξει στο θρόνο που του αξίζει. Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της για πράγματα τα οποία αύριο θα μετανιώσει.
Να κοιτάξει μόνο τη δουλειά της και τίποτα άλλο. Αν συνεχίσει να μιλάει για άλλους καλλιτέχνες και μάλιστα τόσο απαξιωτικά, στο τέλος θα φάει τα μούτρα της. Είναι δυνατόν να μιλάς για έναν άνθρωπο που λατρεύτηκε όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός; Πώς θα αντιμετωπίσει τον κόσμο της ξενιτιάς αν πάει να τραγουδήσει είτε Αμερική είτε Αυστραλία;
Ήδη οι Έλληνες εκεί μιλάνε αρνητικά για όσα είπε! Ο Στέλιος με τα τραγούδια του έφερε κοντά τον απόδημο ελληνισμό με την πατρίδα τους. Τα ξενιτεμένα ελληνόπουλα ακόμα και σήμερα τον τραγουδάνε στα γλέντια τους. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι, πως μπόρεσε να πει όλα αυτά».


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/elinas-tragoudistis-gia-paola-to-kalo-pou-exi-na-kani-afti-i-kopela-ine-na-min-anigi-to-stoma-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου