ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πέτρος Φυσσούν: Τα δύσκολα χρόνια, η έξωση και οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες


Πέτρος Φυσσούν: Τα δύσκολα χρόνια, η έξωση και οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες
Ακόμη μία μεγάλη απώλεια συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα, αυτή του Πέτρου Φυσσούν. Ο αγαπημένος ηθοποιός, έφυγε σήμερα το πρωί, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Μόλις ενάμισι
χρόνο πριν, είχε φύγει από τη ζωή και αγαπημένη του σύζυγος Τέτα Χατζηχρήστου.
Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν τα τελευταία χρόνια μεγάλα οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2013 η σπιτονοικοκυρά τους τους είχε κάνει έξωση γιατί δεν είχαν δυνανότητα να πληρώσουν τα ενοίκια.
Στις 31 Ιουλίου του 2013, στο σπίτι όπου έμεναν για τέσσερα χρόνια ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του Νικολέτα Χατζηχρήστου εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού με τον σύζυγό της και έναν δικαστικό κλητήρα. Ο Πέτρος Φυσσούν μόλις τους είδε, τους ζήτησε να φύγουν. Η ιδιοκτήτρια όμως επέμενε επίμονα να της ανοίξουν.
Οι φωνές της αναστάτωσαν όλη τη γειτονιά, με αποτέλεσμα κάποιοι να καλέσουν την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε ένα περιπολικό της Ασφάλειας και τόσο ο Πέτρος Φυσσούν όσο και οι ιδιοκτήτες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηθοποιό για απείθεια, ωστόσο μετά τις διευκρινίσεις αφέθηκε ελεύθερος. Έπειτα επέστρεψαν και πάλι στην οικία, όπου ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα και οι ιδιοκτήτες, παρουσία και των αστυνομικών, εισέβαλαν σε αυτήν. Το σοκ για τον αγαπημένο ηθοποιό τότε,  ήταν μεγάλο.

Δυο χρόνια μετά τον Ιούνιο του 2015, ο Πέτρος Φυσσούν χάνει τη σύζυγό του Τέτα Χατζηχρήστου κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Χατζηχρήστου και το σοκ γι΄αυτόν, είναι μεγάλος, αφού η μοναχοκόρη τους Άνια Φυσσούν, δεν μένει μαζί του, αλλά σε μοναστήρι της Εύβοιας.  Η απώλειά της, κλονίζει την υγεία του ακόμα περισσότερο


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/petros-fisoun-ta-diskola-xronia-i-eksosi-ke-i-terasties-ikonomikes-diskolies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου