ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας: «Με πίεζαν αφόρητα να λιμοκτονώ»


Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας: «Με πίεζαν αφόρητα να λιμοκτονώ»
Δύο χρόνια κρατάει η δικαστική μάχη μεταξύ της τραγουδίστριας, του παραγωγού και μάνατζερ της που είχε τα δικαιώματα της μουσικής και της καριέρας της και της δισκογραφικής της εταιρείας. Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις πέφτουν βροχή!

Η 29χρονη τραγουδίστρια της ποπ Kesha βρίσκεται σε ανοιχτή δικαστική διαμάχη με τον επι χρόνια παραγωγό της εταιρείας Sony Music και μάνατζερ της Lukas Gottwald, γνωστό ως Dr. Luke και επιπλέον ζητούσε τη λήξη της συνεργασίας της με την Sony Music.
960
Η Kesha που εκτοξεύτηκε στο μουσικό στερέωμα με την επιτυχία «Tik Tok» έχει κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα δέκα χρόνια που έζησε υπο σκληρή επιτήρηση και εκφοβισμό με τον Dr. Luke.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της στην μηνυτήριο αναφορά της η κακοποίηση της ήταν καθημερινή και εκτός από ψυχολογική και λεκτική βία, ο Dr. Luke την βίαζε και την έδερνε συστηματικά, ασκώντας απόλυτο έλεγχο πάνω της.
Από τις ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προέκυψε ένα κύμα συμπαράστασης από θαυμαστές και απλό κόσμο που αποζητούσαν την λύση του συμβολαίου της τραγουδίστριας με κάθε τρόπο ακόμα και με συχνές διαμαρτυρίες έξω από το δικαστήριο. Το κίνημα #FreeKesha είχε στήριξη από αρκετούς επώνυμους μεταξύ άλλων την Adele, την Reese Witherspoon, την Lady Gaga και την Taylor Swift.
kesha-dr-luke-rape-sony-court-compressed
Τώρα η Kesha επανέρχεται με συνέντευξη στην New York Times και κάνει νέες αποκαλύψεις. Αν και το δικαστήριο κατάφερε δυνατό πλήγμα στην αξιοπιστία της με την απόρριψη του αιτήματός και των ισχυρισμών της, η τραγουδίστρια δεν σταματάει να φέρνει στο φως περιστατικά της μακρόχρονης συνεργασίας τους.
kesha-1
Η χρόνια περιπέτεια της με τις διατροφικές διαταραχές και οι προσπάθειες της για θεραπεία σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης διατροφικών διαταραχών, προέκυψε όπως είπε στην συνέντευξη της από την συνεχή πίεση του Dr. Luke να προσέχει το κάθε τι που τρώει: «Δεχόμουν μεγάλη πίεση να λιμοκτονώ. Προσπάθησα και σχεδόν κατάφερα να με σκοτώσω στην διαδικασία».
Σύμφωνα με τους δικούς της, οι προσβολές ήταν απίστευτες και είχε φτάσει να την αποκαλεί «ψυγείο» λέγοντας της συνεχώς να χάσει και άλλο βάρος!Φυσικά η πλευρά του Dr. Luke, εξακολουθεί να απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και να κάνει λόγο για «αισχρά ψευδή» και αβάσιμες κατηγορίες. Και το παρελθόν της τραγουδίστριας και η εξέλιξη της πρώτης δίκης, την καθιστούν αναξιόπιστο μάρτυρα απέναντι του.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/sokari-i-apokalipsi-pasignostis-tragoudistrias-me-piezan-aforita-na-limoktono/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου