ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

«Τι μ@λ@...ς ο Pitt να αφήσει την Aniston για τη Jolie...»


«Τι μ@λ@...ς ο Pitt να αφήσει την Aniston για τη Jolie...»
Από παντού «σκάνε» ειδήσεις, αλλά και δηλώσεις για το διαζύγιο των Bradgelina. Αυτή μάλιστα, αν και στα ισπανικά, έχει μέσα και αρκετά… γαλλικούλια!
Ο Πορτογάλος προπονητής Jose Mourinho, από το 2006 είχε εκφράσει την σαφή του προτίμηση για
την πρώην σύζυγο του Brad Pitt, Jennifer Aniston
Η σχετική αποκάλυψη γίνεται στο νέο βιβλίο για την ζωή του Special One, το οποίο φέρει τον τίτλο «Jose Mourinho: Up Close and Personal». Το βιβλίο έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος Robert Bislie και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29  Σεπτεμβρίου. Παρόλο που ο βρετανικός Τύπος υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του οξύθυμου προπονητή, μία από αυτές βρίσκεται στο πνεύμα των ημερών.
Το 2006, ένα χρόνο αφού ο Brad Pitt είχε ζητήσει διαζύγιο από την Jennifer Aniston για να είναι μαζί με την Angelina Jolie, που γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», ο Jose Mourinho βρέθηκε με την Τσέλσι στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, που ο προπονητής περίμενε μαζί με την ομάδα του το λεωφορείο να έρθει να τους πάρει, εμφανίστηκε στο λόμπι η ηθοποιός Jennifer Aniston.
Σύμφωνα με το σχετικό απόσπασμα του βιβλίου, όλη η ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός έχασαν τα λόγια τους από την ομορφιά της ηθοποιού. Μόλις η ξανθιά Aniston απομακρύνθηκε, ο Mourinho ξαναβρήκε την μιλιά του και είπε: «Γαμ@το, Brad Pitt, τι μαλ@..ας. Jennifer Aniston 1, Angelina Jolie 0».


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/ti-mls-o-pitt-na-afisi-tin-aniston-gia-ti-jolie/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου