ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια φρενίτιδα! Το internet γέμισε με γυμνά κορμιά!


Παγκόσμια φρενίτιδα! Το internet γέμισε με γυμνά κορμιά!
Είναι μία σοκαριστική είδηση, ή μήπως είναι κάτι που σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Αν είσαι της ρομαντικής σχολής, μάλλον θα το απορρίψεις, πάντως τα πράγματα αλλάζουν και φαίνεται πως τα site γνωριμιών, δημιουργούν νέες συνθήκες για αυτούς που θέλουν να αισθάνονται… ελεύθεροι.

Εάν λοιπόν σας αρέσουν οι βουτιές χωρίς μαγιό στη θάλασσα, (όχι μόνο καλοκαίρι) και η χαλάρωση χωρίς την… καταπίεση των ρούχων, μη χάνετε καιρό.
Oι χρήστες ποστάρουν φωτογραφίες με το γυμνό τους σώμα ή και εικόνες από μέρη όπου ονειρεύονται να… ξεγυμνωθούν
Η πρώτη φορά που βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά σε έναν νέο σύντροφο είναι πάντα μια αγχωτική – και παράλληλα συναρπαστική – εμπειρία.
Αν είχατε όμως την επιλογή να αποκαλύψετε το γυμνό σας σώμα στο υποψήφιο ταίρι σας, προτού ακόμα το συναντήσετε, βλέποντας ταυτόχρονα και όλα όσα έχει να… προσφέρει εκείνος (ή εκείνη), θα το κάνατε;
Αυτό υπόσχεται ο νέος ιστότοπος γνωριμιών NudistFriends, ο οποίος «πλασάρεται» ως το νέο Tinder για… γυμνιστές.
Το Νο 1 dating site για τους ορκισμένους φαν του γυμνισμού προσφέρει «ένα φιλικό και εχέμυθο περιβάλλον όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν φιλίες, σχέσεις και να ενημερωθούν για τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής από άλλους ομοϊδεάτες».
Εάν λοιπόν σας αρέσουν οι βουτιές χωρίς μαγιό στη θάλασσα και η χαλάρωση χωρίς την… καταπίεση των ρούχων, μη χάνετε καιρό. Συνδεθείτε και μπορεί σύντομα να βρείτε το ταίρι σας, που δεν θα σας κάνει σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που κάνετε μια γυμνή δημόσια εμφάνιση.
Ήδη ο ιστότοπος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, με χρήστες να ποστάρουν φωτογραφίες με το γυμνό τους σώμα ή και εικόνες από μέρη όπου ονειρεύονται να… ξεγυμνωθούν. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το site, η ανάρτηση πορνογραφικού υλικού απαγορεύεται αυστηρά, αφού το νόημα του εν λόγω πρότζεκτ είναι η δημιουργία μιας κοινότητας ανθρώπων που αγαπούν τον γυμνισμό και τη φύση και όχι ένα ακόμη site με ερωτικό περιεχόμενο.


 http://www.govastileto.gr/sexylife/pagosmia-frenitida-to-internet-gemise-me-gimna-kormia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου