ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτές ήταν οι πιο hot εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities με μαγιό το καλοκαίρι που πέρασε!


Αυτές ήταν οι πιο hot εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities με μαγιό το καλοκαίρι που πέρασε!
Διαθέτουν τις τέλειες αναλογίες και γι αυτό δε διστάζουν να μας παρουσιάσουν το καλλίγραμμο κορμί τους, φορώντας μονάχα το μαγιό. Μπορεί το καλοκαίρι να μας άφησε, ωστόσο οι εμφανίσεις
των Ελληνίδων celebrities είναι ακόμα εδώ και σας τις παρουσιάζουμε!
10. Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Αlpha διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, της αρέσει να κάνει Crossfit, μία κυκλική και αποτελεσματική προπόνηση που κρατάει 40 λεπτά.
tsimtsili1
9. Όλγα Φαρμάκη: Η Όλγα έχει ένα πολύ ωραίο σώμα το οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια. Πήγαινε γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ έχει δηλώσει πως τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, χωρίς πολύ αλάτι και λάδι. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.
farmaki1
8. Μαρία Κορινθίου: Η γοητευτική ηθοποιός παραμένει εδώ και χρόνια στην κορυφή των πιο sexy Ελληνίδων. Εντυπωσιακή και με καμπύλες την μετατρεπουν αδιαμφισβήτητα στην Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι.
korithiou1
7. Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Epsilon διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και όμορφα σώματα της ελληνικής τηλεόρασης. Οι εμφανίσεις της στην παραλία «κόβουν» την ανάσα.
katken1
6. Όλγα Λαφαζάνη: Η νεαρή παρουσιάστρια του Epsilon διατηρεί εδώ και χρόνια ένα σώμα που όλες οι γυναίκες θα ζήλευαν. Η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ανάγκη από κανένα Photoshop.
lafazani01
5. Δούκισσα Νομικού: Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι μια… δούκισσα της ομορφιάς από μόνη της. Η ίδια πρόσεχει τη διατροφή της, ενώ οι εμφανίσεις της στην παραλία μαγνητίζουν τα βλέμματα.
nomikou01
4. Αθηνά Οικονομάκου: Η γοητευτική ηθοποιός διαθέτει ίσως τους πιο καλλίγραμμους κοιλιακούς της ελληνικής σόουμπιζ. Γυμνάζεται καθημερινά, ενώ έχει αποκαλύψει πως δεν έχει κάνει ποτέ της δίαιτα.
oikonomakou1
3. Φαίη Σκοδά: Μπορεί να απέκτησε δύο παιδιά, ωστόσο μέσα σε μικρό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει και πάλι το καλλίγραμμο σώμα που όλες ζηλεύουν. Το φετινό καλοκαίρι η ίδια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας μας πως διαθέτει αναλογίες μοντέλου.
skorda1
2. Κατερίνα Στικούδη: Η εκρηκτική τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της και το αποτέλεσμα…. μιλάει από μόνο του.
stikoudi1
1. Ελένη Μενεγάκη: Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για μία από τις πιο sexy Ελληνίδες. Η ίδια λατρεύει το φαγητό, ενώ σιχαίνεται το γυμναστήριο. Αυτό δεν την εμποδίζει όμως να διαθέτει το πιο καλλίγραμμο κορμί της ελληνικής σόουμπιζ.
menegaki1http://www.govastileto.gr/lifestyle/aftes-itan-i-pio-hot-emfanisis-ton-elinidon-celebrities-me-magio-to-kalokeri-pou-perase/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου