ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Σάσα Σταμάτη: Η επίσημη ανακοίνωση από τους ειδικούς φρουρούς - «Αδιαφορούμε για τους επώνυμους»


Σάσα Σταμάτη: Η επίσημη ανακοίνωση από τους ειδικούς φρουρούς - «Αδιαφορούμε για τους επώνυμους»
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση ότι η Σάσα Σταμάτη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από διαπληκτισμό με αστυνομικό.
Μετά από αυτό το γεγονός Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών εξέδωσε ανακοίνωση ότι τονίζει ότι
όλοι είναι πολίτες και δεν τους ξεχωρίζουν σε «επώνυμους» και μη και πως όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.
Διαβάστε την ανακοίνωση:       
« Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση,  από Ειδικό Φρουρό  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε. το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.
                Ο  Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι   "επωνύμων δημοσιογράφων "  και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.
                Το   Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη "δύνη' παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε  όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον "επώνυμο"».
http://www.govastileto.gr/lifestyle/sasa-stamati-i-episimi-anakinosi-apo-tous-idikous-frourous---adiaforoume-gia-tous-eponimous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου