ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του μοντέλου Γιώργου Καβακάκη που δεν γνώριζαν ούτε οι γονείς του


Η συγκλονιστική εξομολόγηση του μοντέλου Γιώργου Καβακάκη που δεν γνώριζαν ούτε οι γονείς του


Το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη τον γνωρίσαμε πριν μερικούς μήνες μέσα από διαφήμιση γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου και την περίφημη ατάκα «χτύπα σαν άντρας».

Σήμερα, ο όμορφος 25χρονος άνδρας παραχωρεί μια συνέντευξη στο «Λοιπόν» και συγκλονίζει με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας, που ούτε οι γονείς του δεν γνώριζαν, χωρίς ωστόσο να το κατανομάζει.

«Ήταν από τα πιο σοβαρά που υπάρχουν και κατάφερα να βγω νικητής. Ήταν ένα πρόβλημα που με έφερε αντιμέτωπο με τον θάνατο, με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά, να αντιμετωπίζω αλλιώς τη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολο, βρισκόμουν μεταξύ ζωής και θανάτου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος και συνεχίζει λέγοντας: «Οι γονείς μου, η οικογένειά μου, δεν ήξεραν για τι ακριβώς πρόκειται. Μόλις το έμαθα, δεν θέλησα να τους το πω, ήθελα να το περάσω μόνος μου. Έτσι κάνω γενικότερα με τις δυσκολίες μου. Δεν ήθελα να επιβαρύνω κανέναν με το κομμάτι αυτό, δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. Έτσι ήθελα να γίνει και, μόλις τελείωσα από αυτή την περιπέτεια, τους το είπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου