ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η επιστροφή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας


Η επιστροφή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας
Χαράς ευαγγέλια για τους εκατοντάδες θαυμαστές της σε Ελλάδα και Κύπρο. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί και πολύ, για να επιστρέψει καλλιτεχνικά στα πάτρια εδάφη.

Όχι ότι την έχουμε χάσει τελείως, αλλά επιλέγει τα τελευταία  7 χρόνια που θα εμφανίζεται. Αν και πριν το Πάσχα είχε ανακοινώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων την καλοκαιρινή της περιοδεία, τελικά σήμερα με νέα της κοινοποίηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό ότι τον Οκτώβριο, θα βρεθεί και πάλι κοντά στο ελληνικό κοινό σε ένα μοναδικό κονσέρτο στο  αρχαίο θέατρο Ηρώδου του Αττικού.



Η Αλέξια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στα 90'ς με τις εκατοντάδες pop επιτυχίες έχει επιλέξει να υπηρετήσει ένα διαφορετικό είδος τραγουδιού, αυτό της Jazz.

Μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. επισκέπτεται την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η είδηση ότι η Αλέξια επιστρέφει καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, έστω και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων χαροποίησε τους fan της που περιμένουν το Φθινόπωρο για να την απολαύσουν.   
 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-epistrofi-gnostis-elinidas-tragoudistrias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου