ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η «Χουρέμ» όπως δεν την έχετε ξαναδεί!


Η «Χουρέμ» όπως  δεν την έχετε ξαναδεί!
Ο ρόλος της ως δολοπλόκα σουλτάνα Χουρέμ, στην τουρκική  σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Απέκτησε φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, αλλά και ορκισμένους εχθρούς που λάτρευαν να
την μισούν.

Η Meryem Uzerli  είχε καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με το ταλέντο της.

Η όμορφη ηθοποιός που κατάγεται από την Γερμανία και την Τουρκία, είχε αποχωρίσει από την σειρά που την έκανε δημοφιλή στο τηλεοπτικό κοινό, λόγω της εγκυμοσύνης της όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της .

Η είδηση ότι ο τότε σύντροφος της και επιχειρηματίας, την είχε εγκαταλείψει μόνη με ένα παιδί, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και την ανάγκασε  να φύγει από  την Τουρκία, που δεν μπορούσε να την δεχθεί ως ανύπαντρη μητέρα και με ένα παιδί αγνώστου πατρός .

Ο πρώην σύντροφος μόλις έμαθε ότι κυοφορεί το παιδί του, την εγκατέλειψε ενώ η Uzerli περιέγραψε με δραματικές λεπτομέρειες στους δημοσιογράφους, πως την πίεζε για να κάνει έκτρωση .

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εδώ για την Meryem, νέα ζωή στην Γερμανία με ένα παιδί στην αγκαλιά αλλά η επιβαρυμένη υγεία της λόγω των πολύωρων  τηλεοπτικών γυρισμάτων στον  «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή» , προκάλεσαν υπερκόπωση και έντονο στρες  σε συνδυασμό με το συναισθηματικό σοκ που υπέστη, από τον σύντροφο που αρνιόταν να αναγνωρίσει το παιδί της.

Ανανεωμένη, αδυνατισμένη  και μετά απ” όλο αυτό το ντόρο που είχε ξεσπάσει πέρσι  το καλοκαίρι στα τούρκικα μέσα ενημέρωσης , αφού  η 31χρονη ηθοποιός εξαιτίας της εύθραυστης ψυχικής της υγείας δεν θα ήταν σε θέση να εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις όµως ανέτρεψαν όλες τις κακόβουλες φηµολογίες. Η φαρµακευτική αγωγή που ακολούθησε το διάστημα, που η Myriem  βρισκόταν σε  ψυχιατρική κλινική   στη Γερµανία, καθώς και οι συνεδρίες µε τους ψυχολόγους που την παρακολουθούσαν , φαίνεται ότι έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι βλέπει  το όνομα της να παίζει ξανά ψηλά στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ .

Η αγωγή και τα φάρμακα που ακολούθησε είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα κι έτσι η ανανεωμένη και πιο αδυνατισμένη Meryem, επέστρεψε στην Τουρκία έχοντας να την περιμένει ένας ρόλος πρόκληση και έκπληξη στην πολυαναμαινόμενη σειρά «my mother's wound» 

Η Meryem ζει ευτυχισμένη με την κόρη της στην Τουρκία και δίνει όλη της της την αγάπη, σε αυτό το πλάσμα που ήρθε πριν από δύο χρόνια στη ζωή της.

Ενώ στην αρχή η ηθοποιός έκρυβε την μικρούλα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  εδώ και λίγο καιρό άρχισε να  μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Όσο για την ίδια την Uzerli βλέπει ξανά την ζωή να της χαμογελά, κι εκείνη  μας κλείνει πονηρά το μάτι ανανεωμένη και ξανθιά πλέον αφού αποφάσισε να αποχωριστεί ότι θύμιζε την παλιά ζωή της...






http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-xiourem-opos--den-tin-exete-ksanadi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου