ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Ντοκουμέντο από την αυτοψία - "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο, τεράστιο σίδερο διαπέρασε τη μηχανή και το παρμπρίζ! (photo & video)


Έφτανε μόλις μία στιγμή για να χαθεί μια ζωή.
Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία με τα τραγούδια που ο ίδιος έγραφε, πέθανε το πρωί της Πέμπτης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε δρόμο που βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.


Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια και τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληφορορίες φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες, μετά και τη νεκροψία που θα γίνει από τους ιατροδικαστές...

Την ίδια ώρα, στο μοιραίο όχημα επέβαιναν και δύο γυναίκες. Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της μίας εξ' αυτών είναι ιδιαίτερα κρίσιμη...
Σοκάρει η εικόνα του αυτοκινήτου
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έμοιαζε απίθανο οι γιατροί να καταφέρουν να κρατήσουν στην ζωή τον Παντελή Παντελίδη. Οι εικόνες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv, είναι ενδεικτικές της τραγωδίας.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στη μάντρα όπου έγινε η αυτοψία από τους εμπειρογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας, με το πλάνο να είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ένα τεράστιο σίδερο έχει κυριολεκτικά τρυπήσει το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα ογκώδες, πολυτελές και κατά προέκταση ασφαλές αυτοκίνητο.

Έτσι, το να βλέπει κανείς το τεράστιο αυτό σίδερο να έχει διαπεράσει τη μηχανή, το καπό και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, είναι ενδεικτικό του ότι η σύγκρουση ήταν πραγματικά ισχυρότατη...
Φωτό από Live News
Πηγή: newsit.gr
 http://www.gegonota.eu/2016/02/photo-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου