ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελεωνόρα Μελέτη το παραδέχεται: «Κάνω botox μία φορά το χρόνο»!


Η Ελεωνόρα Μελέτη το παραδέχεται: «Κάνω botox μία φορά το χρόνο»!
Η Ελεονώρα Μελέτη πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ στις απόψεις της πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity και σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως κάνει κάθε χρόνο botox ενώ αναφέρθηκε τόσο στις παπαράτσι φωτογραφίσεις όσο και στους άντρες.

Αρχικά σχετικά με τα botox είπε πως κάνει μία φορά το χρόνο, θέλει όμως να υπάρχει κινητικότητα αφού δεν της αρέσει καθόλου η τσίτα, ενώ ομολογεί πως ο λόγος είναι ότι θέλει να φαίνεται λιγότερο συνοφρυωμένη.

Για την προσωπική της ζωή, εμμένει στην απόφαση που έχει πάρει εδώ και λιγα χρόνια να μη συμμετέχει σ'αυτό το παιχνίδι και όπως τόνισε κάνει κανονικά τη ζωή της. «Όλοι ξέρουν αυτά τα 5-6 spot στα οποία βρίσκονται οι παπαράτσι. Αν θέλεις να φωτογραφηθείς, θα εμφανιστείς, αν πάλι όχι, θα κάνεις τον κύκλο. Δεν στήνω εγώ παπαρατσικά. Δεν θα με δεις ποτέ να περπατάω χτενισμένη στην τρίχα και μακιγιαρισμένη στην εντέλεια και να κάνω ψώνια. Αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι σε όλες τις φωτογραφίες τέτοιου τύπου είμαι με τη στολή και το surf.»
Τέλος, μιλώντας για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να τη γοητεύσει, τόνισε πως το χιούμορ είναι πάνω από όλα: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy σε έναν άντρα από αυτό. Θέλω να έχει «ατάκα», να είναι γρήγορος» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως της αρέσει ο άνδρας να είναι επικοινωνιακός, αθλητικός, ειλικρινής και συνειδητοποιημένος.


http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-eleonora-meleti-to-paradexete-kano-botox-mia-fora-to-xrono/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου