ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έγκυος ξανά η Κατερίνα Καραβάτου - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά


Έγκυος ξανά η Κατερίνα Καραβάτου - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά
Τέσσερα χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης τους Αέλιας, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πρόκειται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Αν και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, μέχρι στιγμής, δεν έχουν επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση,  η παρουσιάστρια
είναι και πάλι έγκυος όπως πρώτο έγραψε το govastileto.gr και μάλιστα σε λίγες μέρες θα συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.
«Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί» παραδέχτηκε η ίδια την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Κάποια πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Η Αέλια έχει λίγο καιρό που λέει ότι θέλει αδελφάκι, ενώ πριν δεν το έλεγε. Εμείς θέλαμε πάντα με τον Κρατερό μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε και οι δύο μοναχοπαίδια, αλλά αυτά τα πράγματα δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να τα ορίσει» εξομολογήθηκε, ενισχύοντας τις φήμες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. «Επιθυμία μας είναι να κάνουμε κι άλλο παιδί. Θα θέλαμε γενικώς, δεν ξέρω πότε ακριβώς.» είχε επισημάνει ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο φακός του ΟΚ απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κατά την έξοδό του από το Studio Alfa στα Μελίσια, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής τους.



http://www.govastileto.gr/lifestyle/egios-ksana-i-katerina-karavatou---i-protes-fotografies-me-fouskomeni-kilia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου