ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Έλληνας ηθοποιός βγήκε από την εντατική, μετά από ένα μήνα! (φωτό)


Έλληνας ηθοποιός βγήκε από την εντατική, μετά από ένα μήνα! (φωτό)

Όπως έγραψε το govastileto.gr ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν από περίπου ένα μήνα μπήκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων για μια εγχείρηση ρουτίνας by pass και βρέθηκε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μόρτζο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είχε δίπλα του την σύζυγό του Γιούλη Ζήκου να του συμπαραστέκεται. Η ίδια μάλιστα μέσα από το facebook μας ενημέρωσε ότι βγήκε νικητής!

«Κι ενώ ταξίδευε να συναντήσει τις ψυχές που τόσο είχε αγαπήσει στη ζωή του, τον Πλάτωνα , τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα, τον Κουν ένα μαγικό χέρι το χέρι του Θεού του δικού του Θεού που κουβαλάει μέσα του τον γύρισε πίσω. «Θα ζήσεις» του είπε . Μετά από ένα μήνα στην εντατική ο Δάσκαλός μου Γιάννης Μόρτζος έδωσε τη μάχη του και νίκησε! Συγκινητική η ανταπόκριση των θεατών, που καθημερινά αγωνιούσαν, έκλαιγαν και προσεύχονταν έξω από την εντατική για έναν από τους τελευταιους εναπομείναντες πρωταγωνιστές του Κουν», έγραψε χαρακτηριστικά.




Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Μόρτζος σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν και  έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες παραστάσεις ενώ σκηνοθετήσει πολλές από αυτές. Τον έχουμε δει και σε τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι «Το Σόι μας», «Το Χρώμα Του Φεγγαριού» και «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή».
http://www.govastileto.gr/lifestyle/elinas-i8opios-vgike-apo-tin-entatiki-meta-apo-ena-mina-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου